Lifestyle

Zo gaat het nu met de koppels van Love Island 2019 seizoen 2

Love Island: de afgelopen weken hebben we vol passie naar dit programma gekeken. We zagen dat Floor en Daniël werden gekozen als favoriete koppel en met de winst naar huis gingen, maar ook andere koppels verlieten stapelverliefd het eiland. Hoe gaat het nu eigenlijk met de koppels uit seizoen twee? Lees snel verder.

Love Island-koppel Daniël en Floor

Dit koppel mag zichzelf winnaar van Love Island seizoen twee noemen. Ondanks dat Floor pas laat in de villa kwam, zat het meteen goed tussen de twee. In Nederland hebben ze het nog een tijd leuk gehad met elkaar. Zo zijn ze van het prijzengeld allerlei verschillende dingen gaan doen die op hun bucketlijst stonden. Toch is deze love story tot een eind gekomen. Daniël en Floor zijn beide wel van de liefdesmarkt af. Zo heeft Daniël liefde gevonden in Shirley Verheij. Wie Floor haar nieuwe liefde is, is niet bekend. Wel heeft zij pas op haar Instagram laten weten dat ze happy in love met iemand anders is.

Love Island-koppel Thijs en Lisa

Deze relatie kende in Love Island wat ups en downs. Zo werd Thijs naar huis gestemd, maar arriveerde hij later in een helikopter weer op het eiland. Lisa kon haar geluk niet op en het duo ging zelfs met de tweede prijs naar huis. Yay, ook in Nederland ging het een tijd super tussen de twee. Jammer genoeg is het liefdesvuur gedoofd. Thijs en Lisa zijn niet meer samen. Lisa heeft wel iets heel moois overgehouden aan haar Love Island avontuur. Namelijk haar bestie Victoria. De twee wonen nu samen in Amsterdam! Een nieuwe liefde heeft ze nog niet, maar who needs a man when u have a bestie by your side. Ook Thijs heeft vooralsnog geen nieuwe relatie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ☆ LISA VAN ZUYLEN ☆ (@lisavanzuylen) op

Love Island-koppel Ziggy en Victoria

Ziggy en Victoria waren al vanaf dag één samen en golden voor veel kijkers als ‘favoriete koppel’. Helaas ging het tegen het einde wat minder tussen de twee. Eenmaal in Nederland teruggekomen ging het een hele tijd goed tussen de twee. Ze zijn namelijk een jaar bij elkaar geweest! Toch is er nu een eind gekomen aan het liefdesavontuur. Victoria is met Lisa in Amsterdam gaan wonen en is super single. Ook lijkt het erop dat Ziggy nog geen ander gevonden heeft. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ziggy Martin (@ziggymartin_) op

 

Love Island-koppel Nick en Alicia

Nick en Alicia waren in Love Island onafscheidelijk en dit gaf goede hoop voor hun tijd na het programma. Helaas bleek in Nederland dat de twee toch niet voor elkaar gemaakt waren. Het ging een tijdje goed tussen de twee: ze zagen elkaar vaak en verschenen regelmatig in elkaars Instagram Story. Toch zijn ook Nick en Alicia uit elkaar! Deze hotties zijn allebei nog single ;).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nick van Volen (@nickvanvolen) op

Love Island-koppel Luca en Gabriëlla

Uh oh. We hebben slecht nieuws voor je: Luca en Gabriëlla zijn helaas geen setje meer. Dat liet Luca deze week weten via zijn Instagram. Dit hadden we niet aan zien komen: Luca vertelde na het programma juist dat hij en Gabriëlla de echte winnaars waren omdat hij de liefde van Gabriëlla had gevonden. Helaas bleek het terug in Nederland niet goed te werken tussen de twee. Beide hebben nog geen nieuwe liefde gevonde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gabriëlla Maria (@gabriellamariagoncalves) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @lucaoderin op

 

Love Island-koppel Mac en Cheyenne

Dit koppel leek een match made in heaven. In Love Island bleek al hoe gek de twee op elkaar waren en in Nederland is die liefde alleen nog maar gegroeid. Mac en Cheyenne zijn officieel samen geweest en we all loved it. Toch is ook dit Love Island 2019 koppel uit elkaar. Sad story. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cheyenne (@cheycurls) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mac Mcadam (@macmcadam1) op

 

 

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL