News

Dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol? 2020

Molloten opgelet! Nog een paar maanden en dan is het eindelijk tijd voor Wie Is De Mol? 2020. We speculeren al maanden welke bekende Nederlanders er mee doen aan de jubileumeditie van het programma. Eindelijk is het zover en is er bekend wie er mee doen aan Wie is De Mol? 2020.

Kandidaten Wie Is De Mol? 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Claes Iversen 

LINDA. onthulde op 26 november de eerste kandidaat van Wie Is De Mol? 2020. Uit de Mysterie box bleek dat Claes Iversen de eerste kandidaat is die meedoet aan het programma. Claes is van Deense afkomst, hij immigreerde in 1998 naar Nederland om te werken als modeontwerper. Hij ontwierp onder andere de jurk Ilse De Lange tijdens het Songfestival en ook prinses Máxima droeg in 2016 een jurk van Iversen.

wie is de mol

Johan Goossens 

Johan Goossens is de tweede deelnemer van Wie Is De Mol? 2020. Hij werd bekend gemaakt in het programma Tijd voor Max. Waarschijnlijk doet zijn naam niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar hij is cabaretier en schrijver. 

Johan Goossens
 

Miljuschka Witzenhausen

Dinsdagavond maakte RTL Boulevard bekend dat Miljuschka Witzenhausen de derde deelnemer aan Wie Is De Mol? 2020 is. Eerder dit jaar reisde ze af naar China om daar even flink te mollen, of toch niet? In het dagelijks leven werkt ze als presentatrice bij RTL en tv-kok. 

Miljuschka Witzenhausen

Jaike Belfor 

Jaike Belfor is de vierde kandidaat die meedoet aan Wie Is De Mol? 2020. Ze komt oorspronkelijk uit Curaçao en is bekend geworden als actrice doordat ze speelde in Celblok H en haar deelname aan De Slimste Mens.

Jaike Belfor

Buddy Vedder

Buddy Vedder is de vijfde kandidaat van Wie Is De Mol? 2020. Dit werd bekendgemaakt in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Je kent hem vast wel van zijn rol in GTST en daarnaast was hij ook jurylid bij het programma: The Masked Singer. Tegenwoordig werkt hij ook als verslaggever bij RTL Boulevard. Buddy is 25 jaar en daarmee een van de jongste kandidaten die dit jaar meedoet. 

Buddy Vedder

Anita Witzier

Anita Witzier is televisiepresentatrice, je kent haar wellicht van het programma ‘Anita wordt opgenomen’ en ‘De Reünie’.

anita witzier
 

Rob Dekay

De 31-jarige Rob Dekay is singer-songwriter In 2019 trad hij op in het voorprogramma van Guus Meeuwis en werkte hij samen met Ilse DeLange en Diggy Dex.

rob dekay widm 2020

Nathan Rutjes

Een voetballer in het spel! Nathan Rutjes was profvoetballer en speelde meestal als middenvelder bij onder andere Sparta en Roda JC.

nathan rutjes widm

Tina de Bruin

Tina is actrice en cabaretière en je kent haar misscihen als verslaggeefster van De Nieuwste Show.

tina de bruin widm

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak presenteerde programma’s bij RTV Oost en later Goedemorgen Nederland.

leonie ter braak widm 2020

Wie Is De Mol? 2020 in China

De 20e editie van Wie Is De Mol? gaat bijna van start en daarmee wordt er een jubileum gevierd. Speciaal hiervoor reisden de kandidaten dit jaar af naar het Verre Oosten en speelt zich af in China. Vanaf 11 januari 2020 is het nieuwe seizoen te zien op NPO1.

Bron: LINDA, RTL Boulevard, televizier.nl