Lifestyle

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor je vriendje

kerstcadeaus-voor-vriendje

Kerstcadeaus voor je vriendje bedenken is vaak moelijker dan je van te voren had bedacht. Waar maak je hem nou blij mee? Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje, maar het begint nu toch echt wel tijd te worden om die inkopen te doen. Om je een handje op weg te helpen hebben wij de leukste kerstcadeaus voor je liefje verzameld. Zo heb jij alvast wat inspiratie!

1. Rare sokken

Zwarte, effen sokken zijn hartstikke saai, dus wat dacht je van een paar rare sokken? Het is altijd leuk om een paar gekke sokken te krijgen. Sokken met avocado’s erop, of sokken met sneeuwpoppen bijvoorbeeld. Je kunt ze zo gek niet bedenken. Nog veel leuker zijn deze gepersonaliseerde sokken, met jouw gezicht erop bijvoorbeeld! Een leuk, maar ook nog eens een functioneel cadeau.

2. Sieraden

Over het algemeen zijn jongens niet zo heel gek op het kopen van sieraden, dus daarom is kerst de perfecte gelegenheid om juist sieraden cadeau te doen. Je moet natuurlijk wel even inschatten of jouw vriend het leuk vindt om een sieraad te dragen. Een mooi nieuw horloge of een stoere armband valt vast in de smaak.

3. Fotolijstje met jullie mooiste foto’s

Jongens vinden het sowieso leuk om een leuke foto met jou in huis te hebben, maar zullen meestal niet uit zichzelf naar de winkel gaan om foto’s te printen. Kies daarom jullie mooiste foto’s uit, laat ze afdrukken en doe ze in een mooie lijst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een collage van te maken. Succes verzekerd!

4. Samengesteld pakket

Als jouw vriend niet vies is van een biertje, dan is het misschien leuk om voor hem een bierpakket te kopen. Of als ‘ie van hete sauzen houdt, dan is een hete sauzen pakket een leuk en origineel idee. Je kunt bijna van alles wel veel leuke samengestelde pakketten vinden. Of je kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen.

Lees ook:
Dit is jouw ideale kerstcadeau volgens je sterrenbeeld

5. Leren portemonnee

Een klassieke, leren portemonnee is iets waar bijna iedere man wel blij van wordt. Misschien heeft jouw vriendje al een leren portemonnee, maar is deze bijna kapot, of misschien heeft hij zelfs nog helemaal geen portemonnee. Kleine tip: je kunt beter in een echte leren portemonnee investeren, want deze gaat een stuk langer mee!

6. Parfum

Cliché, maar ook zeker gewild: een lekker parfum. Er bestaan ontzettend veel lekkere mannengeurtjes en de kans zit er dik in dat ook de man waar jij kerstcadeaus voor moet shoppen dagelijks een geurtje draagt. Zo niet? Dan is dit hét moment om daar verandering in te brengen.

7. Dagje / nachtje weg

Als je een groter budget hebt is een dagje of nachtje weg altijd leuk om cadeau te geven. Denk hierbij aan een dagje naar een pretpark of bezoek bijvoorbeeld samen een leuke kerstmarkt. Als je nog meer te besteden hebt, dan kun je hier ook nog eens een overnachting aan vast plakken. Heb jij er ook nog eens iets aan ;-).

Beeld: pinterest