News

Realityserie De Villa stopt per direct door seksueel grensoverschrijdend gedrag

Na Ex On The Beach en Temptation Island kwam er een nieuw programma: De Villa. Dit realityprogramma zou het zwarte gat moeten opvullen totdat Temptation Island weer terug komt op de buis. Toch is het programma niet langer te zien en stopt het hier wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Als je het programma hebt gezien, begrijp je ongetwijfeld waarom.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag in ‘De Villa’

Heb je het programma ‘De Villa‘ ook een kans gegeven? Dan heb je wellicht ook vol ongeloof gekeken naar de afleveringen. Van grofgebekte kandidaten tot gesprekken over seks tijdens de eerste ontmoeting. Het kan allemaal in ‘De Villa’. Een aflevering die je vast is bijgebleven is die met Steve en Julia. Zij waren gematcht door de computer, alleen bleek het geen match made in heaven. Toch was Steve er heilig van overtuigd dat hij paste bij Julia en kroop bij haar in bed na de nodige cocktails. Julia was daar niet van gediend, maar Steve gaf niet zomaar op en dat resulteerde in de volgende beelden:
 

View post on Twitter

De Villa niet meer op tv

Fans waren verbaasd en op Twitter ging het los. Waarom wordt dit uitgezonden op de Nederlandse televisie? Nu een paar weken later wordt duidelijk dat het programma wordt geschrapt wegens ‘seksueel grensoverschrijdend gedrag’. RTL biedt hiervoor excuses aan laat weten dat het programma per direct wordt geschrapt en er geen nieuwe afleveringen meer komen.