Lifestyle

Dit is het perfecte cadeau voor jouw bff of lover tijdens de feestdagen

December is on its way en dat betekent dat ook de feestdagen steeds dichterbij komen. Hierbij mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken. Een cadeau voor je moeder, een voor je zus en natuurlijk sla jij je bff of lover niet over. Ze heeft alleen al zoveel dingen en jij hebt geen idee wat je haar kunt geven. Maar don’t worry, Girlscene heeft het perfecte kerstcadeau gevonden. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Persoonlijk cadeau voor je bff

Jouw loved one verdient natuurlijk het beste van het beste en daarom moet jouw cadeautje ook superleuk zijn. En wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau? Verras hem of haar daarom deze kerst met een cadeau vol herinneringen. Pak jullie Instagram-pagina’s erbij en verzamel de leukste foto’s uit 2019 en maak hier een toffe IXXI collage van. Lees hieronder hoe je dit makkelijk en snel kunt doen. 

IXXI collage

Wanddecoratie van IXXI

Een persoonlijke wanddecoratie van IXXI is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Deze dagen draaien immers om gezellig samenzijn en herinneringen ophalen, toch? Maak van julie mooiste momenten een verwisselbare collage, in elke gewenste maat. Zo kan je jouw mooiste Insta-foto’s van 2019 een prachtig plaatsje aan de muur geven én aan blijven vullen met nieuwe herinneringen. Ga jij voor een IXXI collage of maak je een IXXI vergroting van jouw foto’s? Lees snel door, want onderaan het artikel lees je hoe je dit de hele week shopt met 20% korting.

IXXI Gift Box

Jullie foto’s aan de muur

IXXI biedt de mogelijkheid om van jouw foto’s de mooiste wanddecoraties te maken, dit werkt als volgt: allereerst bepaal je het formaat, daarna kies je de foto’s die je wil gebruiken. Ga voor foto’s waar een leuke herinnering achter zit, zo wordt jouw cadeau nog persoonlijker. Vul jouw IXXI nu handmatig in of laat het automatisch doen. Nu de foto’s op hun plek staan, kan je filters en kaders toevoegen. De finishing touch: kies de kleur van jouw koppelstukjes. Weet jij niet zo goed welke foto’s jouw bestie aan de muur wil hangen? Dan biedt de IXXI Gift Box uitkomst. De box is beschikbaar in zes verschillende thema’s en bevat o.a. een voucher waarmee jouw vriendin zélf haar foto’s kan kiezen. Bestellen maar!

IXXI collectie

Koppelen en klaar

IXXI is een Nederlands bedrijf dat een enorm leuk systeem heeft bedacht om jouw wanddecoratie op te hangen. Je krijgt jouw foto’s namelijk als een stapeltje kaarten aangeleverd en geeft er met de koppelstukjes een eigen draai aan. Omdat je zelf de volgorde van de foto’s kan veranderen, biedt IXXI eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Persoonlijker gaat het niet worden.

Deze week 20% Black Friday korting

Check it out: alsof het allemaal nog niet leuk genoeg is, heeft IXXI ook nog een kortingscode voor jullie. Met de code BLACKFRIDAY2019 krijg je vanaf maandag 25 november 2019 een week lang 20% korting op alle IXXI-producten. Ga maar vast foto’s uitzoeken, dit cadeau wordt perfect!

Beeld: IXXI