Celebs

Monica Geuze brengt haar eigen tijdschrift uit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze brengt haar eigen tijdschrift uit, Channing Tatum is officieel gescheiden, Zac Efron krijgt zijn eigen tv-programma, Camila Cabello had al eerder een oogje op Shawn Mendes en Demi Lovato deelt foto van babybuik op Instagram. 

Channing Tatum is officieel gescheiden
Negen jaar waren Channing Tatum en Jenna Dewan getrouwd, maar anderhalf jaar terug maakten de twee bekend dat ze uit elkaar waren. Deze week zijn ze officieel gescheiden. De twee moeten alleen nog beslissingen maken over hun bezittingen en natuurlijk hun dochtertje. Channing is tegenwoordig happy in love met Jessie J en Jenna Dewan verwacht een kindje met haar nieuwe lover Steve Kazee. We wensen ze heel veel geluk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jenna Dewan (@jennadewan) op

Monica Geuze brengt haar eigen tijdschrift uit
Eerst een succesvol YouTube-kanaal, vervolgens het presenteren van Love Island Nederland en nu is Monica Geuze klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze gaat namelijk haar eigen tijdschrift uitbrengen. In haar vlog vertelt ze over het tijdschrift: “Het magazine staat vol persoonlijke dingen. Met onder anderen mijn allerbeste vrienden, de mensen met wie ik werk, persoonlijke brieven van vrienden en familie. Het wordt echt heel leuk en ik heb er heel veel zin in.” Jammer genoeg brengt ze het tijdschrift maar één keer uit, maar wij kunnen niet wachten om het te lezen!

Zac Efron krijgt zijn eigen tv-programma
Zac Efron gaat testen of hij een echte Robinson is. Hij gaat namelijk voor zijn eigen reality-show, Killing Zac Efron, 21 dagen lang naar een afgelegen en gevaarlijk eiland om proberen te overleven. Spannend! De acteur mag, net als in Expeditie Robinson, geen gebruik maken van luxe producten en hij mag ook geen contact hebben met de buitenwereld. Echt survivallen dus. Gelukkig krijgt Zac wel een gids mee op zijn avontuur. Benieuwd hoe het zal vergaan? Zijn show wordt uitgezonden op het mobiele platform Quibi, dat in april 2020 wordt gelanceerd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron) op

Demi Lovato post foto van babybuik op Instagram
We weten nog maar net dat Demi Lovato een nieuwe relatie heeft, maar afgelopen week postte de zangeres een foto op Instagram van haarzelf met een babybuik. Onder de foto schreef ze: “Real or fake?’ #WillandGrace #MeetJenny”. De buik is dus nep en is voor haar gastrol in de serie Will and Grace. Fans reageren heel verschillend. De één kan niet wachten tot ze zwanger is en de ander vindt het geen leuke grap. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Camila Cabello komt naar Nederland
Fans van Camila Cabello goed nieuws: de zangeres komt volgend jaar weer naar Nederland. Op 15 juni staat ze namelijk in Ziggo Dome met haar Romance Tour. YAS! Wil je erbij zijn? Op 29 november begint de kaartverkoop, dus zet het in je agenda en wees er op tijd bij. Hopelijk heeft Shawn Mendes dan ook wat tijd vrij en vergezelt hij zijn vriendin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan, Grazia | Beeld: BrunoPress