Beauty

Dit worden de haarkleurtrends voor de winter 2019

Redactie

De winter komt steeds dichterbij en dit betekent dat er weer nieuwe trends weer om de hoek komen kijken. Kriebelt het bij jou ook om jouw kapsel is even flink onder handen te nemen? Let dan goed op. De haarkleurtrends voor de winter 2019 zijn namelijk bekend en wij zijn verliefd! Benieuwd wat jouw volgende haarkleur gaat worden? Lees dan snel verder. 

Haartrends winter 2019

De haarkleuren van komend seizoen zijn stijlvol en ingetogen. De kleuren zijn vooral erg natuurlijk, met uitzondering voor de rosé gold-kleur. Kortom: het is over voor de grijze lokken, platinum blond hairdos en pastelkleurige kapsels. Natural it is!

Dit zijn de kleurtrends van deze herfst/winter: 

1. Bronde

Bronde, wat is dat? Je raadt het misschien al, bronde is een combinatie van bruin en blond haar. Het haar is niet in één egale kleur geverfd, waardoor het soms blond lijkt en dan weer bruin. Deze trendcolour bevat veel low-lights in verschillende kleuren, wat een feestje.

View post on Instagram
 

2. Fris blond

Fris blond wordt in het Frans ook wel ‘blond aéré’ genoemd. De kleur is een mengeling van verschillende koele lichte blond-tinten. Deze haarkleur bereik je door je haar eerste in de lichtste blond-kleur te verven en hierna low-lights in donkerdere blond-tinten aan te brengen. Stunning.

View post on Instagram
 

 

3. Beige-blond

Deze blond-variant wordt ook wel beige of mushroom blond genoemd. Deze kleur staat vrijwel iedereen, omdat het een combinatie is van warme en koele blond-tinten. Wat ook erg handig is aan deze kleur, is dat een donkere uitgroei je haar nog gaver maakt. Is dat even mooi meegenomen! 

View post on Instagram
 

 

4. Warm bruin

Deze kleur past helemaal bij de herfst. Het heeft iets elegants en wat stoers, met deze kleur kan je dus eigenlijk nooit fout gaan. Geen zachte bruintinten, maar wat harder en donkerder. Ook makkelijk: dit kan je heel simpel thuis doen. Zelfs een pony kan je thuis knippen, lees hier hoe.

View post on Instagram
 

 

5. Koperrood

Door kenners wordt dit gezien als dé kleurtrend voor de herfst en winter. Deze bruine, koperen kleur is heel warm en natuurlijk en geeft je direct een vriendelijke uitstraling. En zeg nou zelf, deze tint past toch perfect bij de tijd van het jaar?

View post on Instagram
 

 

6. Mahoniebruin

Deze trendkleur is niet alleen erg mooi, maar ook enorm makkelijk. Je hebt maar één kleur nodig om dit resultaat te krijgen en dus kan je het makkelijk zelf doen. Wil je het iets minder aubergine? Roer dan een warme bruintint door de verf. Prachtig, al zeggen we het zelf. Ook handig: lees hier hoe je jouw haar het beste kan verzorgen. 

View post on Instagram
 

7. Rosé goud

Deze kleur valt een beetje buiten de boot vergeleken met bovengenoemden. Erg natuurlijk is-ie namelijk niet, erg mooi daarentegen wel. Dit is dé haarkleur voor de fashionista’s onder ons. Enorm snoezig én super stoer tegelijkertijd.

View post on Instagram
 

Bron: cosmohairstyling.com, crecokappers.nl, wecolour.com | Beeld: iStock