Films & Series

De trailer van de nieuwe vampierenserie V-Wars met Ian Somerhalder is hier

Als we aan Ian Somerhalder denken, dan denken we natuurlijk aan Damon uit The Vampire Diaries. De afgelopen tijd hebben we weinig van hem gehoord, maar dat komt omdat hij druk bezig was met zijn nieuwe vampierenrol in de Netflix-serie V-wars. De lanceerdatum wisten we al, maar nu kunnen we ook eindelijk de trailer zien. Dit wordt zeker weten je nieuwe favoriete serie. 

Trailer vampierenserie V-wars

Was jij ook altijd helemaal weg van Damon Salvatore in The Vampire Diaries? Wij ook. Binnenkort kun je hem weer non-stop op je beeldscherm aanschouwen, want de nieuwe vampierenserie V-wars komt eraan met Ian Somerhalder in de hoofdrol. In de serie speelt hij Dr. Luther Swann, een wetenschapper die in een horrorwereld belandt als een mysterieuze ziekte die mensen in vampieren verandert zijn beste vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) en nog veel meer mensen besmet. Er ontstaan twee kampen in de samenleving waarbij de mensen het moeten opnemen tegen het groeiende aantal vampieren. Lees snel verder om te checken wanneer de serie op Netflix staat.

 

Wanneer staat V-Wars op Netflix

In de trailer zien we voor het eerst Ian Somerhalder die niet bij het vampierenkamp hoort. Dat wil niet zeggen dat hij minder stoer is, want hij doet er alles aan om zijn beste vriend en de rest van de mensheid te redden. Wil jij na het zien van de trailer de serie gelijk bingewatchen? Goed nieuws, want heel lang hoeven we niet meer te wachten. Op 5 december staat de serie V-wars op Netflix.  

Beeld: Getty Images