Lifestyle

Deze soorten vibrators bestaan zo kom je erachter welke bij jou past

Waar je opgewonden van wordt, verschilt natuurlijk heel erg per persoon. Sommige vrouwen houden meer van clitorale stimulatie, en voor anderen is de G-spot the place to be. Je kunt natuurlijk je vingers gebruiken, maar er bestaan gelukkig een heleboel vibrators om jezelf wat pleasure te gunnen. In allerlei soorten en maten! Heb je geen idee welke er precies zijn en wat voor een bij jou het beste past? Lees dan snel verder.  

Wat is een vibrator?
Heb je nog nooit gehoord van een vibrator? Geen zorgen, we leggen het je haarfijn uit. Een vibrator is een elektrisch apparaatje dat je kunt gebruiken om jezelf seksueel te stimuleren. Er zijn verschillende soorten vibrators verkrijgbaar, en het is heel persoonlijk welke bij jou het beste past. Hiervoor hoef je niet tien verschillende soorten te bestellen, want je leest hieronder welke soorten vibrators er te krijgen zijn. Side note: het belangrijkste is natuurlijk dat jij investeert in een toy die bij je past. Koop daarom niet het eerste de beste speeltje, maar spaar totdat jij een keuze kunt maken uit fijne Premium Sextoys. Your body will thank you later 😉

Verschillende soorten vibrators

1. Clitorale vibrators
Veel vrouwen houden van stimulatie op of rondom de clitoris. De vibrators die daar geschikt voor zijn worden ook wel de clitoris vibrators genoemd. Je kunt ze samen met je lover of alleen gebruiken. Vaak heeft deze soort vibrator verschillende trilstranden waardoor je hem aan kunt passen op de stand die je zelf fijn vindt.

2. Koppel vibrators
Koppel vibrators zijn speciaal ontworpen voor jou en je lover om samen te gebruiken. Terwijl je gepenetreerd wordt zorgt deze vibrator ervoor dat je g-spot of clitoris ook gestimuleerd worden. Een van onze ultieme favorieten is de Lovense Lush 2.0. Zeker wanneer jij en je lover een lange afstandsrelatie hebben, is het heel spannend dat jouw vriend(in) van een afstandje jouw vibrator kan besturen. 

3. Luchtdruk vibrators
Een steeds populairder wordende vibrator is de luchtdruk vibrator. Deze vibrator stimuleert je clitoris met lucht in plaats van trillingen. Deze vibrator geeft je een heel bijzonder orgasme. Hier lees je alles over deze spannende toy.

4. Realistische vibrators
Realistische vibrators zijn geïnspireerd op echte piemels, hierdoor is de vorm vaak hetzelfde en heeft het aderen en een eikel. Perfect voor vrouwen die zichzelf het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier willen stimuleren. 

Soorten vibrators

5. Tarzan vibrators 
Lijkt het je fijn om tegelijkertijd clitoraal en vaginaal gestimuleerd te worden? Dat kan met de Tarzan vibrators. Het heeft een staaf met een clitorisstimulator eraan vast. Terwijl je de staaf inbrengt komt het stimulator gedeelte precies op je clitoris terecht. 

6. Anale vibrators
Een anale vibrator is geschikt voor stimulatie rondom je anus. Deze vibrator is vaak wat smaller en heeft ook een breder stuk zodat je hem goed kunt vasthouden. De anale vibrator geeft trillingen af die voor sensationele hoogtepunten kunnen zorgen in het gebied van je anus. 

7. Vinger vibrators
Vingervibrators kun je om je vinger heen doen. Ze zijn erg klein (maar wel krachtig) en daardoor kun je ze altijd makkelijk gebruiken, ook tijdens de seks. 

Lees ook:

Must reads 👀