Lifestyle

Een kattenbaasje maakt gemiddeld 7 foto’s per dag van zijn pluizenbol

We love katten. Ze zijn lief, zacht, heerlijk om mee te knuffelen en daarnaast ook erg leuk om foto’s van te maken. Als jij een kat hebt, staat jouw hele telefoon er waarschijnlijk vol mee. Je bent niet de enige, uit onderzoek blijkt dat kattenbaasjes gemiddeld zeven foto’s per dag maken van hun kat. 

Foto’s van katten

Maak jij ook veel foto’s van je kat? Geen zorgen, je bent absoluut geen uitzondering. Uit onderzoek van One Poll blijkt namelijk dat kattenbaasjes gemiddeld zeven poezenkiekjes per dag maken. Voor dit onderzoek interviewde One Poll 1000 katteneigenaren. Hieruit kwamen een aantal leuke bevindingen: zo brengt een kattenbaasje gemiddeld 1016 uur met zijn of haar kat door en heeft 42% van de geïnterviewden een ingelijste foto van hun kat in huis hangen. Verder omschrijft 60% van de baasjes hun viervoeter als loyaal. 

Handig: hiermee maak jij de perfecte selfies met je kat. 

View post on Instagram
 

Kattenfoto’s zijn populair 

Dat kattenfoto’s populair zijn is een feit. Je bent als baasje niet de enige die het doet, ook op Instagram zijn er genoeg kattenaccounts te vinden met miljoenen volgers, zoals The Grumpy Cat. Deze kat is inmiddels overleden, maar nog steeds enorm geliefd. Heb jij geen kat? Door deze redenen wil jij er sowieso een. 

Bron: tagmag | Beeld: iStock

Must reads 👀