Food

Dit wil je: Lindt chocolade met crème brûlée en macaron

Af en toe mogen we wel eens aan onze guilty pleasure toegeven: chocolade. Vooral nu het koud en donker buiten is hebben we er nog meer zin in. Als we onszelf écht willen verwennen, gaan we voor chocolade van Lindt. En wij kwamen er laatst achter dat ze naast die heerlijke chocoladebolletjes nog iets geweldigs in hun assortiment hebben: Lindt creation in de smaken crème brûlée en macaron. Geloof ons, dit wil je.

Lindt boutique Amsterdam

Onlangs opende zich een Lindt boutique in Amsterdam, en daar zijn we als chocoladeliefhebbers natuurlijk erg blij mee ;-). Girlscene mocht bij de opening verschillende smaken proeven en daar zijn de volgende twee favorieten uitgekomen die het proberen waard zijn.

Wist je dat chocolade ook helpt tegen stress? Goed excuus!

Lindt creation crème brûlée

Yummy! Favoriet nummer een is de Lindt creation crème brûlée. Deze reep gemaakt van melkchocolade met daarin zachte crème met gekarameliseerde suikerstukjes. Waarschuwing: bij deze smaak gaat het je niet lukken om maar een stukje te nemen ;-). Lees snel verder voor onze andere faovoriet.

Creme brulee lindt

 

Lindt creation macaron

Onze tweede favoriet is de Lindt creation macaron. Deze reep komt in twee verschillende macaron smaken: vanille en aardbei. Als je fan bent van macarons is deze chocolade een echte must try en anders trouwens ook… De reep is gemaakt van extra fijne melkchocolade met macaron en stukjes biscuit erin. Dit. Wil. Je. Beide smaken zijn in de winkel en online te koop. 

Lindt macaron
Lindt macaron aardbei

Beeld: Girlscene

Must reads 👀