Lifestyle

Alles over de vriend van Queen of Jetlags: Sander Kleinenberg

Als je aan een grote influencer denkt, dan is Queen of Jetlags toch wel een van de eerste namen die in ons opkomt. Samen met haar vriend Sander Kleinenberg reist ze de wereld over. Hij neemt ook een groot deel van haar foto’s, want ja, achter iedere influencer zit een Instagram husband ;-). 

Vriend Queen of Jetlags

Naast dat Noor de Groot – oftewel Queen of Jetlags – influencer is, is ze ook moeder van haar dochtertje Olivia, samen met haar vriend Sander Kleinenberg. Als je online meekijkt met haar leven, is je vast opgevallen dat ze veel reizen maakt. Dit doet ze samen met haar vriend Sander die als dj ook de wereld over moet, maar eigenlijk weten we nog weinig over hem. Wij vertellen je alles over haar lover.

View post on Instagram
 

 

Sander Kleinenberg

Het vriendje van Queen of Jetlags werd geboren in Delft en verhuisde op zijn zevende naar Almelo. Dit klinkt natuurlijk wel wat minder spannend dan waar hij nu dagelijks is. Van Miami, tot aan Dubai en dan weer door vliegen naar Ibiza. Zo ziet het leven er van de 48-jarige dj Sander Kleinenberg er zo’n beetje uit.

View post on Instagram
 

Dj-carrière

Op zijn vijftiende begon Sander met draaien, toen vooral nog op schoolfeesten en later in een discotheek in Vriezeveen. Eerst draaide hij verschillende genres, maar later werd het vooral dance. Hij brak rond 2000 door met zijn eigen hit “My Lexicon”. Sander draaide op dat moment op verschillende plekken: in de Melkweg in Amsterdam maar ook al in het buitenland. Een paar jaar later kwam hij terecht in de lijst met beste dj’s.

De ontmoeting

Door zijn leven als dj vliegt Sander dag en nacht de wereld rond. Een paar jaar geleden kwamen ze elkaar tegen op een feestje. Eigenlijk was Noor totaal niet onder de indruk van zijn dj-leven en dat vond Sander eigenlijk wel fijn. Kort nadat ze elkaar leerden kennen vroeg hij haar al mee op reis en dit leidde voor Noor tot een blog met de naam ‘Queen of Jetlags’.

‘s Nachts moest Sander vaak draaien als dj en overdag gingen Noor en Sander de stad in om foto’s te maken (lees hier zijn onze tips om het mooist op foto’s te staan). Deze hobby liep uit de hand toen ze haar blog Queen of Jetlags startte. Meer hierover lees je in haar boek dat ze onlangs uitbracht. 

Bibi en Olvia

Naast het drukke bestaan als dj is Sander ook vader van dochters Bibi en Olivia. Olivia is de dochter van Noor en Sander. Bibi is de dochter van Sander uit een eerdere relatie.

View post on Instagram
 

Dochter Olivia

Inmiddels hebben ze samen dus ook een dochter, genaamd Olivia, maar dit heeft niet veel veranderd aan hun levensstijl. Ze nemen Olivia best vaak mee naar reizen en afspraken, maar soms blijft het voor beiden wel een moeilijke puzzel. Toen hij vader werd moest hij voor zichzelf een nieuwe balans vinden, maar het hoort wel bij het leven dat hij leidt zegt hij zelf. Hij vindt het belangrijk om zijn kinderen mee te geven dat keuzes maken en verantwoordelijkheid erg belangrijk zijn, daarnaast vindt Sander ruimte voor ontplooiing ook erg belangrijk in de opvoeding. 

View post on Instagram
 

Persoonlijke stijl

Sander zou zijn persoonlijke stijl als streetstyle omschrijven. Zijn favoriete items zijn een zwarte skinny jeans, Faith Connection hoodie, Dior winterjas, vintage Back Street Boys tour shirt, Fendi sneakers en onderbroek van Sunspel. In zijn leven als vader kan een goede rugzak natuurlijk ook niet ontbreken ;-). 

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Sander eigenlijk hartstikke normaal. Dan gaat hij bijvoorbeeld dingen doen met zijn kinderen. Hij houdt ervan om te koken, een boek te lezen, vrienden om zich heen te hebben, lekker uit eten te gaan en wijn te drinken. Omdat hij niet erg vaak thuis is vindt hij het eigenlijk heel fijn om even thuis te zijn op de momenten dat het kan. 

View post on Instagram
 

Sander Kleinenberg en Noor zijn getrouwd 

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat Noor en Sander Kleinenberg in november 2020 zijn verloofd, hij vroeg Noor ten huwelijk op een super romantische plek en gaf haar toen een prachtige verlovingsring van Cartier. Nu kunnen de twee elkaar ook man en vrouw noemen, want de twee zijn in september getrouwd. Zij trouwden helemaal in stijl in een Frans chateau en hadden niet zoals de meeste mensen één trouwdag, maar ze maakten er een heel weekend van. Hoe sprookjesachtig? Hun bruiloft werd door niemand minder dan Thijs Römer voltrokken en leverde prachtige familie momenten op met hun gezin en vrienden. Mocht je meer willen zien over de bruiloft waar wij alleen maar van zouden kunnen dromen? Dat kan, hun huwelijksvlog staat namelijk nu online! 

 

Bron: quote.net, partyflock.nl, nrc.nl | Beeld: Getty Images