Celebs

Betekent dit dat Ronnie Flex en dj Wef weer samen komen?

Zo’n tien maanden geleden (ja, zo lang alweer) is Ronnie Flex vader geworden van een dochter. De moeder is dj Wef, waar hij op dat moment geen relatie mee had. Hij was rond die tijd namelijk aan het daten met Famke Louise. Inmiddels is deze relatie gestrand en sluit Ronnie Flex een verzoening met de moeder van zijn dochter niet uit.

Ronnie Flex en dj Wef weer samen?

Ronnie Flex doet een boekje open over zijn leven als artiest en als vader in een interview met LINDA.meiden. Hij vertelt dat hij zich beter dan ooit voelt sinds de komst van de kleine en is balans, ondanks het drukke bestaat als rapper en vader. ”Dit is de beste Ronnie Flex die je kunt krijgen” aldus Ronnie.

Ronnie Flex nog een keer vader?

Na de breuk met Famke Louise ging namelijk nog even de roddel dat EOTB’s Nikki Γ³Γ³k een kind kreeg van Ronnie Flex. Hij zegt zelf dat hij op dit moment zich niet focust op meiden. Hij sluit zelfs een relatie met de moeder van zijn kind, Wafae Kefi (beter bekend als dj Wef), niet uit. ‘Er is veel gebeurd … Maar we zijn er allemaal sterker uitgekomen” zegt de rapper. Dochtertje Nori is op dit moment vooral bij haar moeder, maar hij hoopt dat hij zijn dochtertje steeds vaker gaat zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nori πŸ‡³πŸ‡± (@ronnieflex010) op

Relatiestatus: Ronnie Flex en dj Wef

Of Ronnie zichzelf samen oud ziet worden met de dj Wef? ”Ik ben superblij met haar als moeder van mijn dochter. Nori doet het zo goed en ik voel me altijd welkom bij haar en haar moeder. Dat waardeer ik enorm. De relatie die we nu hebben is heel gezond voor Nori. Niets is belangrijker dan dat.” Dit kan weleens uitgroeien tot iets moois, denken jullie niet? Wij houden je op de hoogte.

Beeld: Brunopress | Bron: LINDA.meiden