News

Temptation Island’s Pommeline heeft een nieuwe vriend

Goed nieuws voor Pommeline, zij heeft namelijk een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Nadat het niet lekker liep met Fabrizio na Temptation Island VIPS, had ze kort een nieuw liefje. Inmiddels is dat uit en is ze gelukkig met een nieuwe man. Wie de gelukkige is? Dat lees je in dit artikel.

De nieuwe vriend van Pommeline

Temptation Island-koppel Pommeline en Fabrizio zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Ondanks dat Fabrizio op emotionele wijze zijn excuses heeft aangeboden, heeft Pommelne geen interesse meer in een relatie met de tattooboy. Pommeline was na de breuk een tijdje aan het daten met Levi, maar is inmiddels gelukkig met een andere jongen. Ze is nu samen met Cirio. Het stel lijkt happy in love als we de foto’s op Cirio’s Instagram-account mogen geloven. Scroll snel door om meer over de beste man te lezen.

vriend pommline

cirio vriend pommeline

Cirio Wassenhove

Cirio schijnt dus het nieuwe liefje van Pommeline te zijn. Cirio komt uit België eigenaar van tattooshop Goons&Queens in Gent. Daarnaast doet hij aan kickboksen is in zijn bio op Instagram te lezen. Wij wensen ze veel geluk samen.

Beeld: Brunopress