Lifestyle

Alles over de vriend van Vivian Hoorn: Rien Welsink

Als je influencer en fotografe Vivian Hoorn op the gram volgt, weet je dat ze al een tijd een vriend heeft: Rien Welsink. Hij is knap, heeft een wilde bos haar en maakt net als zijn vriendin prachtige foto’s, maar wat weten we eigenlijk echt over Rien? In dit artikel vertellen we je alles wat je Rien Welsink wil weten. 

Vriend van Vivian Hoorn: Rien Welsink

Rien Welsink werd geboren in Noordwijk, maar groeide op in Friesland samen met zijn ouders, broertje en zusje. Hij verhuisde namelijk naar Friesland toen hij vijf was. Daar heeft hij tot zijn dertiende gewoond, daarna besloten zijn ouders dat ze weer terug wilden naar Noordwijk. Dit vond hij toen niet makkelijk…

Rien Welsink werk

Eigenlijk doet Rien veel verschillende dingen. Hij doet modellenwerk, waar hij mee is begonnen toen hij zestien was. Rien werd aangesproken op straat en vanaf dat moment ging het balletje rollen. Hij zit momenteel bij bureaus in Duitsland, Nederland en België. In 2018 deed hij ook mee aan het programma ‘Models in Capetown’.

Kaapstad is dan ook zijn favoriete plek van Rien, want hier heeft hij ook zijn vriendin Vivian leren kennen. Verder produceert Rien muziek, zo heeft hij eerder nummers uitgebracht en heeft hij ook samen met zijn vriendin een YouTube-kanaal waarvoor hij de muziek onder de filmpjes maakt. Daar houdt het niet bij op. Rien doet ook projecten in het vastgoed. Hij koopt panden, laat ze opknappen en verkoopt ze door. Daarnaast is hij (net als zijn vriendin) ook een bekende ‘Instagrammer’ met 35 duizend volgers.

View post on Instagram
 

Instagram Rien Welsink

Voor Rien is het belangrijk dat zijn Instagram profiel er strak uitziet. Hij is dan ook selectief met de foto’s die hij post en daarbij is de volgorde voor hem ook erg belangrijk. Nadat hij foto’s heeft gemaakt selecteert hij zijn favorieten die hij vervolgens bewerkt in apps zoals Lightroom en Snapseed. Heftige filters gooit hij er liever niet overheen, in plaats daarvan past hij vooral het licht aan. 

Lees ook: Deze apps wil je downloaden om je Instagramfoto’s te bewerken

De ontmoeting tussen Vivian en Rien

Een vriendin van Vivian had Rien gespot bij een modellenbureau en dacht: hij is echt wat voor Viv. Vervolgens gingen ze samen op zoek naar Rien, want ze moesten hem vinden. Uiteindelijk vond Vivian hem op Instagram, ze stuurde een DM naar hem en reageerde op zijn foto’s. Daarna kwamen ze elkaar tegen in Kaapstad. Ze gingen hier met een groep vrienden uiteten en kletsten de hele avond samen. In Nederland gingen ze vaker afspreken en vanaf dat moment werden ze steeds closer. Vivian zette de eerste stap en vroeg hem om een kus. “Voor iedereen die denkt dat je hard to get moet zijn, nee. Gewoon volgen, reageren, stalken en daarna om kusjes vragen”, zegt ze in een vlog. Het heeft gewerkt, want nu zijn ze al vier jaar verder ;-). In de toekomst denken ze wellicht aan een gezinnetje, maar nu nog even niet. Al hintte Vivian met een Instagramfoto tijdens de bruiloft van Noor en Sander Kleinenberg wel op een ring, maar helaas heeft Rien nog niet de stoute schoenen aangetrokken…​

Watch on YouTube

Het leven van Rien Welsink

Dat Rien ijdel is, ontkent hij zelf niet. Hij vindt het belangrijk om er goed uit te zien en gaat dus ook regelmatig naar de sportschool. Het liefst doet hij een full body work-out, daarnaast vindt hij een rondje hardlopen in het Vondelpark ook heel lekker. Rien probeert gezond te eten door een afwisselend dieet te volgen met genoeg eiwitten en groenten. Wanneer hij gesport heeft, neemt hij meestal een eiwitshake en door de dag heen is hij gek op juices en gingershots.

View post on Instagram
 

Stijl van Rien Welsink

Rien omschrijft zijn kledingstijl als een mix van sportief en gekleed. Hij draagt vaak basic items, zoals een mooie lange jas, jeans en sneakers, want drukke patronen of opvallende kleuren zijn niet zijn ding. Qua accessoires draagt hij vaak een grote tas met zich mee, dit vindt hij handig voor zijn sportspullen of wanneer hij naar een afspraak gaat met zijn laptop. 

View post on Instagram
 

Bron: youtube.com, talkiesman.nl, sterrenoptv.nl | Beeld: Getty Images