News

Vergeet de standaard kerstboom: dit jaar nemen we een cactus kerstboom

De leukste tijd van het jaar is weer in zicht en het is alweer bijna oké om de kerstboom van zolder te halen. Altijd gezellig, zo’n versierde kerstboom in de woonkamer. Maar wat dacht je ervan om het dit jaar eens helemaal anders aan te pakken? Een cactus kerstboom bijvoorbeeld, hoe leuk is dat? Een kerstboom in de vorm van een cactus: wij zien het al he-le-maal voor ons.

Cactus kerstboom

Goed nieuws voor alle mensen die geen kerstboom in huis willen, maar wel houden van gezelligheid. Er bestaat namelijk een cactus kerstboom. Het perfecte alternatief voor als je niet zoveel ruimte hebt of die vervelende naaldjes niet in je huis wil. Voor mensen die sowieso niet zo groot fan zijn van het versieren van een kerstboom is er nog meer goed nieuws: de kerstboom is al voorzien van led-lampjes, dus die stap kun je gewoon overslaan ;-). Een echte eyecatcher en ook nog eens heel handig dus. Wij zijn overtuigd: deze cactus kerstboom is dé trend deze kerst.

De cactus kerstboom is te koop via Amazon en kost zo ongeveer €68. Kost wat, maar zo’n cactus gaat natuurlijk wel heel lang mee en heeft amper verzorging nodig. Hij is in totaal namelijk 180 centimeter hoog.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀