News

YES! De Netflix kerstfilm The Princess Switch krijgt een vervolg

Netflix heeft weer een leuk kerstcadeautje voor je! Heb je vorig jaar de kerstfilm The Princess Switch met Vanessa Hudgens gezien op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de kerstfilm krijgt namelijk een vervolg. Enne, er gaat iets héél bijzonders gebeuren in het tweede deel van The Princess Switch. 

Netflix’ The Princess Switch vervolg
Netflix blijft maar met goed (kerst)nieuws komen. Dit jaar worden er namelijk heel veel nieuwe kerstfilms aan Netflix toegevoegd én ze hebben aangekondigd dat The Princess Switch (met Vanessa Hudgens) ook een vervolg gaat krijgen. Het vervolg gaat The Princess Switch: Switched Again heten en je raadt het misschien al: er komt nog een dubbelganger in het spel. Drie keer Vanessa Hudgens op je beeldscherm dus. 

Het verhaal
In The Princess Switch: Switched Again wordt hertogin Margaret heel onverwachts de nieuwe Koningin en daardoor wordt haar prille relatie heel erg op de proef gesteld. Haar leven staat al op z’n kop en dan verschijnt er ook nog eens nóg een dubbelganger, party animal Fiona. Oh boy, als dat maar goed gaat…  

Kan jij ook niet wachten op het vervolg van The Princess Switch? Het is jammer genoeg nog niet bekend wanneer deze nieuwe kerstfilm op Netflix verschijnt, maar hij staat sowieso voor 2020 op de planning. Tot die tijd kunnen we gelukkig The Princess Switch opnieuw kijken en naar Vanessa’s nieuwe kerstilm The Knight Before Christmas kijken die op 21 november op Netflix staat. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: iStock