Lifestyle

Hotspots Amsterdam: dit zijn de beste plekken voor lunch, diner en borrel

In Amsterdam heb je genoeg keuze aan leuke restaurantjes en plekken om te borrelen. Of je nou ergens chique uit eten wil of gewoon een leuk cocktail avondje wilt plannen met je vriendinnen, we’ve got you. De volgende lijst met hotspots Amsterdam kun jij toevoegen aan je bucketlist. 

Hotspots Amsterdam: De Kanarie Club 
In de Foodhallen vind je helemaal achterin De Kanarie Club. Deze hotspot is van alle markten thuis, je kunt er eten, drinken, werken of een dansje doen. Je kunt er de dag beginnen met een kopje koffie en eindigen met een cocktail. Daarnaast vind je op de tweede etage een zwembad. Voordat je nu je bikini gaat inpakken: het zwembad is helaas alleen voor de sier, maar door het hippe interieur nodigt zeker weten uit om er te gaan zitten. 

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: Impero Romano
Ben jij net als wij helemaal in to truffelpasta? Dan is Impero Romano het restaurant van je dromen. Ze serveren hier zowel zwarte als witte truffel, die wat exclusiever is. Daarnaast is het een klassiek Italiaans restaurant, dus je kunt er veel verschillende Italiaanse gerechten bestellen. Do we need to say more?

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: Pigs & Punch
Begin je avondje uit met allereerst een bezoekje aan Pigs & Punch. Deze cocktailbar straalt een en al sexyness uit. Het donkere interieur met een verlichte bar en knipperend haardvuur zorgt voor een sfeervolle vibe. 

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: Pont 13
Houd je wel van een mooi uitzicht terwijl je uit eten gaat? Dan is Pont 13 echt iets voor jou. Deze unieke hotspot aan het IJ is een oude veerpont dat is omgetoverd tot een restaurant en bar. Daarbij kun je er ook een event plannen, als je bijvoorbeeld een keer een leuk feestje wilt geven. 

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: The Butcher Social Club
Op de begane grond van de Amsterdamse Toren vind je The Butcher Social Club. Hier kun je de allerlekkerste hamburgers eten, de chefs werken namelijk alleen met de allerbeste kwaliteit. Wij krijgen al honger bij het idee…  

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: Champagneria Five Brothers Fat
Deze hotspot is de allereerste champagneria in Amsterdam, zoals de naam al zegt staat champagne hier helemaal centraal. Wat te vieren? Dan weet je dus waar je moet zijn. 

View post on Instagram
 

Hotspots Amsterdam: Umami
Ben je dol op Aziatisch eten? Dan zit je bij Umami goed! Vlakbij het Leidseplein vind je dit restaurant, waar je niet met een lege maag vertrekt. Bij Umami kun je nu ook naast het eten van heerlijke Aziatische fusion gerechten ook kiezen voor een speciaal 5-ganger diner met een healthy twist. Dit heet het ‘Health Pairing menu’. De gerechten worden gemaakt met ingrediënten die de spijsvertering opstarten, vol zitten met antioxidanten en om ziektes tegen te gaan. Bij de gerechten wordt geen wijn maar kruidenthee geserveerd, waarbij de focus ligt op zure smaken. Dit omdat deze thee helpt om de lever optimaal te laten functioneren. Dit bewijst maar weer: je hoeft niet altijd ‘ongezond’ te eten als je uit eten gaat. Wij zijn groot fan van dit healthy concept!

View post on Instagram
 

 

Hotspots Amsterdam: 5&33
Dicht in de buurt van Amsterdam Centraal vind je 5&33. Dit is een restaurant en cocktailbar ineen, dus het heeft veel te bieden. Het heeft een shared dining concept, met heerlijke Italiaanse gerechten. Ook truffelpasta ontbreekt hier niet op het menu! 

View post on Instagram
 

Wil je een leuke hotspot voor een lekker ontbijtje? Kijk dan eens naar deze hotspots. Ook voor vegans zijn er genoeg leuke hotspots te vinden in Amsterdam. 

Beeld: iStock