Winnen

WIN: 5×2 bioscoopkaarten voor Maleficent 2

We hebben er een tijd op moeten wachten, maar Maleficent is terug! Angelina Jolie is weer in de rol gekropen van Maleficent en de tweede film draait nu in de bioscopen en jij kan daar naartoe met één van je vriendinnen. Nieuwsgierig naar de film én hoe je deze bioscoopkaarten kan winnen? Lees dan maar snel verder. 

Maleficent 2
In Maleficent 2, het vervolg op de Disney-film uit 2014, moet de bruiloft van Aurora en Prince Philip ervoor zorgen dat de familiebanden worden versterkt. Alleen worden Aurora en Maleficent in verschillende richtingen getrokken door de bruiloft, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. Natuurlijk kruipt Angelina Jolie weer in de rol van Maleficent en Elle Fanning is weer te zien als Aurora. Benieuwd naar de film? Check hieronder alvast de trailer van Maleficent 2.

WIN: 5×2 bioscoopkaarten Maleficent 2
Wil jij heel graag met je beste vriendin, lover of moeder naar Maleficent 2? Dan hebben we heel erg goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk 5×2 bioscoopkaarten weggeven voor deze nieuwe Disney-film. Volg de volgende stappen en wie weet zit jij straks in de bios om Maleficent 2 te kijken. 

Wat moet je doen om kans te maken?
Dit is wat je moet doen:
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Vul hieronder in waarom jij bioscoopkaarten voor Maleficent 2 zou moeten winnen. Vergeet niet je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!

{@module=postContest id=”770″}

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met ©Disney 2019