News

Netflix verbergt voor heel veel Nederlanders series door déze instelling

Filmpje hier, serietje daar: wie is er tegenwoordig niet verslaafd aan Netflix? Het platform heeft een grote verzameling van allerlei populaire series die ontzettend veel bekeken worden. En omdat we allemaal zo fan zijn van Netflix, komt het volgende nieuwtje als een shock: blijkbaar verbergt Netflix series voor Nederlandse kijkers. Wacht, wat?! 

Netflix verbergt series

Uit onderzoek van Streamwijzer blijkt dat Netflix 6% van de series verbergt voor mensen met Nederlandse profielinstellingen. En dan hebben we het over maar liefst 78(!) titels. Voor mensen met Engelse instellingen zijn deze series wel zichtbaar. In deze lijst staan alle titels die onzichtbaar zijn.

Over het algemeen missen we niet veel films, want van de 2231 films op Netflix zijn er zes onzichtbaar voor mensen met Nederlandse profielinstellingen. Dat is ongeveer 0.3% van het hele filmaanbod op het platform. Niet veel, maar toch. Begrijp je de Engelse taal en wil je niets missen? Verander je Nederlandse instellingen dan naar Engelse taalinstellingen voor het volledige aanbod.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock