News

Dit ‘Mens verzuip je niet’ drankspel is perfect voor de zaterdagavond met vriendinnen

Het is weer bijna zaterdagavond, wat bekent dat jij en je vriendinnen weer samen de stad onveilig gaan maken. Nog leuker dan het uitgaan zelf is vaak het ‘indrinken’ bij iemand thuis. Bussen en Kingsen kennen we allemaal wel, maar vanaf nu kun je nog een extra spel toevoegen aan je favoriete drankspellen, namelijk: Mens verzuip je niet. Het welbekende spel Mens Erger Je Niet, maar dan met drank. Hoe verzinnen ze het?! 

Het spel is heel simpel en werkt eigenlijk hetzelfde als Mens Erger Je Niet. Het enige verschil is wel dat je zodra je van het bord af wordt gegooid je glas leeg moet drinken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf nog regels toe te voegen en het spel nóg leuker te maken ;-).

Zoek een oud wit tafellaken en maak daarop het bord van het spel Mens erger je niet. Verzamel wat blikjes en geef deze ook een kleur, zodat je pionnen hebt. Het kost even wat moeite en creativiteit, maar dat is het meer dan waard. Als je niet zo’n creatieveling bent kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een normaal spelbord te gebruiken, maar dit is wel echt veel leuker. Nou, wij weten wel wat we deze zaterdagavond gaan doen… Mens Verzuip Je Niet it is!

Beeld: iStock

Must reads 👀