News

Dit is de vriendin van EOTB’s Harrie

Harrie kennen we natuurlijk allemaal van Ex On The Beach en zijn eigen realityprogramma Harrie: van het kamp naar de ring. Hij vertelde aan Girlscene zo’n maand geleden nog dat hij probeerde een maand lang geen seks te hebben en vervolgens nogal vaag deed over zijn liefdesleven. Nu snappen we waarom, het lijkt er namelijk op dat iemand de Harrie de hengst heeft getemd. Harrie heeft namelijk een vriendin en hier lees je wie.

Dit is EOTB’s Harrie’s vriendin

In de eerste aflevering van Harrie: van het kamp naar de ring zagen we nog een losbandige Harrie die als echte casanova eindigde met een trio. Inmiddels is Harrie ‘de hengst’ getemd en heeft hij een vriendin. What?! In zijn realityserie is het meisje voor het eerst te zien. Heb je dit gezien?

vriendin harrie eotb

DJ Madam Julie

Grote kans dat je ze een bekend gezicht had… Het is namelijk DJ Madam Julie. Je kent haar misschien van het nummer ‘Speciaal met Frenna en Boef. Harrie lijkt dus van de markt en zegt het volgende tegen Shownieuws: ”Ik weet niet, het klikt gewoon. Ze is een spontane leuke meid, ze draait ook als dj. Ze heeft zó’n kont”.

 

vriendin harrie eotb