Films & Series

In Elite seizoen 3 krijgen we te maken met deze nieuwe personages

Elite seizoen 2 staat nog maar pas op Netflix, maar nu is al bekend gemaakt dat er volgend jaar een nieuw seizoen aankomt. Enne, de opnames voor het nieuwe seizoen zijn al geweest. Het is dus nog heel even wachten tot we de nieuwe afleveringen kunnen bingen, maar er is al wel een leuke detail verklapt over seizoen 3. Er komen namelijk twee nieuwe personages in de show. 

Elite seizoen 3 nieuwe personages
Er is nog maar weinig bekend over Elite seizoen 3, maar er is al wel één ding verklapt: er komen namelijk nieuwe personages in het nieuwe seizoen. Welgeteld twee. Ester Expósito, de actrice die Carla speelt in Elite, stelt in een video haar twee nieuwe collega’s voor. Leïte Sene en Sergio Momo zijn vanaf seizoen 3 te zien in Elite en spelen Yeray en Malick. Over hun rol weten we jammer genoeg nog niks. 

Elite seizoen 3 op Netflix
Ook vertelt Ester in de video dat de opnames voor Elite seizoen 3 al klaar zijn én dat het derde seizoen in 2020 op Netflix staat. De exacte datum is helaas nog onbekend, maar we houden je op de hoogte! 

#Elite has been renewed for Season 3! Actually, they’ve already finished filming the new episodes and they will hit Netflix in 2020 pic.twitter.com/hQo5itpcjp

— See What’s Next (@seewhatsnext) 4 oktober 2019

Beeld: Elite