News

Door de Lush kerstcollectie 2019 krijgen wij spontaan zin om te badderen

De dagen worden korter en buiten wordt het steeds kouder, dus we moeten onszelf warm zien te houden. Een lekker warm bad, dat klinkt niet als een straf… Toch? Kaarsjes aan, serietje erbij en natuurlijk kan ook de bruisbal niet vergeten worden. Goed nieuws: Lush heeft een nieuwe kerstcollectie gelanceerd! Dus genoeg reden om je even lekker terug te trekken, een verwenmomentje in te lassen en te genieten van de nieuwe kerstcollectie van Lush.

Lush kerstcollectie

Van bruisballen tot douchgels: alles wat je nodig hebt om deze koude winterperiode te kunnen weerstaan is te vinden in de nieuwe collectie. Om alvast in de kerstsfeer te komen zijn er zelfs badproducten in de vorm van de kerstman te koop. Of een bubble bar zuurstok, hoe leuk is dat?! Oh enne, deze gouden kameel is onze favoriet van dit jaar:

lush kerstcollectie

Om rekening te houden met het milieu, zijn maar liefst 55 producten ‘naakt’ te koop: ze bevatten geen plastic verpakkingsmateriaal. Goed voor jou én voor het milieu dus. De Lush kerstcollectie is zowel online als in de winkels van Lush te verkrijgbaar. Kun jij niet wachten op de feestdagen? Dan kun je je dus al goed voorbereiden met Lush! ;-).

View post on Instagram
 

Wij zijn groot fan van de kerstcollectie en zijn spontaan aan een verlanglijstje begonnen. Hierbij alvast een greep met onze favorieten uit de Lush kerstcollectie 2019, klik hier voor alle producten.

lush kerstcollectie

kerst lush bruisbalkerst lush 2019 kerstcollectie

 

Bron: Lush | Beeld: iStock