Fashion

Dit worden de belangrijkste winterjassen trends van 2019

Brrr… De winter komt er weer aan en dat is iets waar we het liefst niet aan denken. Gelukkig wordt het allemaal weer goedgemaakt door de leuke jassen die dit najaar weer verschijnen in de winkels. Dus fashionista’s opgelet, hier zijn de winterjassentrends van 2019 die je niet mag missen. 

Dit worden de belangrijkste winterjassen trends van 2019

Winterjassen trends 2019 – Enkellang – winterjassen trends 2019

Deze trend gaat de winter veroveren: de enkellange winterjas. Door deze winterjas lijkt het net alsof je je jas uit de kast van je broer of vader hebt gepikt, but we like it. Je kunt voor een casual en elegante look gaan door een wat langere jas in één of twee maatjes groter aan te schaffen.

Winterjassen trends 2019 – Dierenprintje – winterjassen trends 2019

Luipaardprint, slangenprint, zebraprint, het kan allemaal deze winter. Kies voor een nepbond of een stoffen versie. Of je gaat juist de leren kant op, tegenwoordig zijn er namelijk genoeg fashionable leren jassen met een bedrukt dierenprintje! Trek je leukste zebra- of luipaardjas uit de kast, of kijk hieronder voor inspiratie.

Winterjassen trends 2019 – Beige – winterjassen trends 2019

Beige is dé kleur van het najaar, en vooral dit jaar is hij weer razend populair. De kleur is in verschillende soorten jassen te vinden, van de teddy coat tot de trench coat. Je kunt beige goed combineren met felle kleuren, maar een andere leuke fashiontip die jouw look helemaal flawless maakt is van top tot teen helemaal beige. 

 

Winterjassen trends 2019 – Geruite jassen – winterjassen trends 2019

Als er één trend is die roept ‘winter’ dan is het wel de bekende geruite jas. Breng je winterlook naar een hoger niveau, want deze kan je niet missen in je wintergardarobe. Er is genoeg keuze, dus er is altijd wel een die perfect staat.

Winterjassen trends 2019 – Puffer jacket – winterjassen trends 2019

Net als de afgelopen jaren is de puffer jacket weer de koningin van alle winterjassen. Het is een casual jas die je over mee kunt combineren. Je kunt kiezen voor een langer model, een jas met een capuchon of juist voor een kortere versie. 

Winterjassen trends 2019 – Teddy coat – winterjassen trends 2019

Heerlijk in die kou, zo’n zachte teddy coat. Die aaibare en zachte stof zul je nodig hebben deze winter. De teddy coat is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren zoals wit, zwart, beige, rood, groen en nog veel meer. Deze comfortabele-maar-toch-casual jas heeft vorig najaar onze harten al beroofd, maar komt dit jaar met een grote comeback.