Lifestyle

Dit is de gouden tip van Rihanna voor meer zelfvertrouwen

We hebben allemaal wel eens onze onzekere of zenuwachtige momenten. Als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven voor een groep zakt de moed je in de schoenen. Alhoewel het misschien niet zo lijkt, hebben sterren hier ook gewoon last van. Rihanna geeft toe dat ze ook wel eens een gebrek aan zelfvertrouwen heeft, maar badgalriri heeft hier zo haar eigen oplossing voor.

Onzeker
Het is niet gek als je wel eens onzeker of zenuwachtig bent. Vooral als je veel op je bordje hebt, of er een spannend moment voor je aan komt, kan het soms even te veel worden. Bij badass babe Rihanna zou je misschien niet denken dat ze hier ook wel eens last van heeft. Ze zingt, is modeontwerpster en activist in een en lijkt op elk gebied succesvol te zijn. Vlak voor haar show tijdens New York Fashion Week deelde ze haar geheim wat ze doet wanneer ze onzeker of zenuwachtig is. 

Rihanna’s gouden tip voor zelfvertrouwen
In een interview met E! News gaf Rihanna haar gouden tip voor zelfvertrouwen. Dus wat doet Rihanna als ze zich onzeker of zenuwachtig voelt? Ze doet alsof er niks aan de hand is en negeert het gevoel volledig. “Het is dat of mezelf in slaap huilen, en wie wil dat nou? De volgende dag word je wakker met opgezwollen ogen, zonde van je tranen”, waren Rihanna’s wijze woorden in het interview. 

Voortaan wanneer je dus een zenuwachtig of onzeker gevoel hebt voor een date of een optreden voor een groot publiek, denk dan even aan badgalriri en doe alsof het gevoel niet bestaat. Of kijk even naar deze films en series om je zelfvertrouwen een boost te geven. 

P.S. Wist je dat we allemaal Rihanna’s naam verkeerd uitspreken?

Bron: elle.com | Beeld: Getty Images