Lifestyle

Cadeaus die mannen het liefst krijgen van hun vriendin

Is jouw lover bijna jaren en heb je geen idee wat je in huis moet halen voor je liefje? Boys hebben gedeeld wat ze graag van hun vriendin krijgen en dat delen wij maar al te graag met jou. Zo heb je weer wat inspiratie en hoef je niet dagenlang te stressen als je iets voor je lover moet halen. 

#1. Een persoonlijk cadeau
Jongens hoeven echt niet het duurste van het duurste. Een persoonlijk cadeau vinden ze juist leuk om te krijgen, want dan laat je echt zien hoeveel je van hem houdt. Maak bijvoorbeeld een mooi fotoalbum van al jullie momenten samen. 

 

#2. Samen erop uit
Samen mooie momenten beleven; dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook goed voor jullie relatie. Scoor daarom kaartjes voor een tof concert of ga samen een weekendje weg voor zijn verjaardag. Dat kunnen jongens zeker waarderen. Op vakantieveilingen.nl hebben ze heel veel weekendjes weg en uitjes. Je biedt op de website voor de activiteiten, hierdoor is het ook vet betaalbaar!

 

#3. Een romantisch diner
En nee, niet in een restaurant, maar een heerlijke maaltijd gemaakt door jou. Duik de keuken in, creeër een romantische setting en ga samen dineren als hij thuiskomt. Een lekkere drank proeverij match hier goed bij! Liefde gaat door de maag, toch? 

#4. Een fles goede champagne
Hoewel ze zeggen dat de liefde van de meeste mannen door de maag gaat, kun je hem die liefde wat ons betreft ook gewoon geven met een fijne fles bubbels 😉 Nu jullie de feestdagen toch vooral thuis moeten doorbrengen, zit toasten in de kroeg er even niet in. Dus waarom geef je je lover niet een fijne fles bubbels of een andere soort champagne? Staat nog een leuk ook onder de boom en als jullie er met kerst niet aan toekomen, pop je ‘m gewoon met Oud&Nieuw! Cheers.

 

#5. Een toffe gadget
Wil je dan toch een wat duurder cadeau geven? Ga dan voor een toffe gadget, want daar houden alle mannen van. Wat dacht je bijvoorbeeld van een smartwatch (is hij nooit meer te laat bij jou) of een mooie armband? Mannen worden er blij van!

 

 

#6. Naar een voetbalwedstrijd
Is je vriendlief een echte voetbalfan? Ook al vind je het niks, hij vindt het superleuk als jij met hem meegaat naar een voetbalwedstrijd. Scoor twee tickets en ga gezellig met hem mee. Wedden dat jij ook helemaal happy wordt, omdat hij dat zal zijn. 

#7. Bezorgen
Ben jij geen keuken prinses, maar wil je wel je lover verrassen met een heerlijke maaltijd? Kies er dan voor om bij je lover zijn/haar lievelings restaurant eten te bestellen. Dek de tafel mooi, steek kaarsjes aan en strooi wat rozenblaadjes. Zeker weten dat het eten goed gaat smaken en jullie een leuke avond krijgen.

via GIPHY

#8. Peperkoeken huisje
Ben jij gek op knutselen en lekker eten? Kom dan helemaal in de kerststemming met het maken van een peperkoeken huisje. Het is leuker dan het in eerste instantie klinkt. Jullie kunnen ervoor kiezen om er samen eentje te maken en jullie team spirit in te zetten of beide een en een wedstrijdje houden. Het mooiste peperkoeken huisje krijgt natuurlijk een prijs. Spannend!

via GIPHY

#9. Kleding
Een vrouw wil graag verwend worden met af en toe een nieuw lingeriesetje of kleding, maar ook je lover is hier stiekem gek op. Verwen je lover daarom met kleding.

via GIPHY

#10. Parfum
Een cadeautje waar jullie beide iets aan hebben is een heerlijk geurtje. Dan kun jij de hele dag aan je lover snuffelen en voelt hij zich het mannetje.

 

#11. Sieraden
Ze zullen het niet snel toegeven, maar stiekem hebben ze graag sieraden als cadeautje. Denk aan een mooie ring of armband.

 
Beeld: iStock