Fashion

Hallo lente: dit zijn 7 originele manieren om een blouse te dragen


De blouse: als we even niet weten wat we aan moeten doen maar er toch leuk uit willen zien, is dit onze redder in nood. Gelukkig kun je op veel verschillende manieren een blouse combineren, en dat is waarom de blouse op nummer één van onze lievelingskledingstukken staat.

1. Off the shoulder

Fleur je basic blouse op door de bovenste knoopjes los te maken en hem casual over één schouder te laten vallen. Hierdoor creëer je een speelse look, en een beetje schouder showen kan nooit kwaad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stilkolik (@stilkolik) op


2. Geknoopt

Met deze look zie je er binnen no-time geweldig uit. Door een wat oversized blouse op te knopen tot nét boven je broek creëer je een ‘zomerse’ look. Knoop de laatste paar knoopjes los, pak de loshangende delen vast en knoop deze vast. Wil je iets meer buik laten zien? Pak dan een knoopje minder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fernando Ulloa, Jr (@ferntech_ct) op


3. Achterstevoren

Het klinkt heel gek, maar een blouse achterstevoren dragen geeft een super speels effect op je hele look. Je kunt het zowel netjes als nonchalant dragen. Een handige manier om de blouse achterstevoren aan te trekken is om hem eerst aan te trekken zoals je normaal doet. Maak vervolgens alleen de tweede knoop van onder vast. Trek de blouse weer uit en trek hem achterstevoren weer aan. Voila! Je kunt voor wat meer variatie alle knoopjes dicht doen, of alle knoopjes juist open voor een open rug effect. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door daphny (@al.dromend) op


4. Classy

Om meer je shape te laten zien en wat meer speling aan je look te geven, is het leuk om een deel van je blouse in je broek te doen en de andere helft (zoals achterkant of zijkant) eruit. Hierdoor creëer je een vlot effect en laat je je lichaamsvorm meer zien. Tip: let op dat er geen ‘bobbels en bulten’ in je broek verschijnen. Duw de blouse zo ver mogelijk naar beneden zodat alles plat blijft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door e l i z a 🐑 (@ezhink) op


5. Trui

Een andere leuke manier om je blouse te dragen tijdens de koude dagen is met een trui eroverheen. Hierdoor blijf je de hele dag lekker warm en het staat ook nog eens leuk! Het is een casual look, voor elke gelegenheid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @gk_love4fashion op


6. Simpel

Door alleen maar je mouwen op te rollen van de blouse creëer je al een toffe casual look. Maak het af met jeans, wat leuke sieraden en een handtasje, en je bent ready to go!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Reny_Gao_CH (@cherish_happiness512) op