Lifestyle

Met dit nieuwe kussen kun jij eindelijk slapen met nat haar

Waarschijnlijk heb je wel eens voor het dilemma gestaan: je moet echt nodig ‘s avonds je haar wassen, maar slapen met nat haar is geen optie. Je beschadigd je haar ermee en als je kussen nat wordt is het een broedplaats voor bacteriën, brrr. Gelukkig komt er hier nu een einde aan, er bestaat namelijk een waterproof kussen. 

Kussen slapen met nat haar
Waarschijnlijk heeft je moeder wel eens gezegd dat je nooit moet gaan slapen met nat haar. Toch is het soms lastig je aan haar advies te houden, want je wil nou eenmaal liever niet in de ochtend te veel tijd kwijt zijn aan het wassen van je haar. Gelukkig bestaat er nu een kussen waar je met je natte haren op kunt slapen, een hele fijne uitvinding al zeggen wij het zelf. 

Het waterproofkussen is van het merk DryZzz en is bedacht door twee Amerikaanse moeders. Zij werden geïnspireerd door hun dochters die vaak na het douchen naar bed gingen met nat haar. 

kussen slapen nat haar
Dit doet het kussen
Het kussen zuigt al het vocht uit je haar terwijl je slaapt. Het is gemaakt van absorberend materiaal en je kunt het gewoon in de wasmachine gooien. Zo heb je dus niet de hele nacht een nat kussen. Naast dat het perfect is voor nat haar zou het ook zelfs zweet in zich opnemen, ideaal! 

Waar je het kunt kopen
Het kussen krijgt 4,8 sterren uit vijf en er zijn dus al een hele hoop tevreden klanten. Als je zelf ook het kussen wil, kun je het kopen via deze link. Wij vinden het in ieder geval een van de beste beauty hack ooit. 

Pssst, wil je extra volume in je haar krijgen? Bekijk dan hier onze tips. 

Bron: pretty52.com | Beeld: iStock