Fashion

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: hier moet je naartoe om te shoppen

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe garderobe. Ben jij helemaal klaar met je oude kledingitems van vorig jaar en toe aan iets nieuws? Plan dan een shoppingsessie met je beste vriendinnen. Maar waar naartoe? Wat dacht je van Amsterdam. In onze hoofdstad heb je genoeg leuke winkels om lekker los te gaan. 

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam:
In onze hoofdstad zijn natuurlijk genoeg winkels en kan je goed shoppen. In de Kalverstraat zitten natuurlijk de grote winkels, zoals H&M, ZARA, Mango, Stradivarius, Topshop en nog heel veel andere leuke kledingwinkels. Maar er zijn in Amsterdam ook heel veel leuke boetiekjes die je misschien nog helemaal niet kent. Lees je mee? 

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: Restored
Wil je naast kleding ook sieraden en andere leuke hebbedingetjes shoppen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Restored. Bij deze concept store op de Haarlemmerdijk vind je prachtige sieraden, kleding, tassen en nog veel meer toffe musthaves. Enne, de producten zijn handgemaakt door jonge kunstenaars en vormgevers. 

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: Jutka & Riska
Ben je meer van de vintagekleding? Dan zit je bij Jutka & Riska helemaal op de goede plek. Hier vind je namelijk prachtige vintage pareltjes. Lekker neuzen tussen de kleding en accessoires en je gaat vast en zeker naar huis met een prachtige item. 

via GIPHY

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: Cottoncake
In de Pijp vind je concept store Cottoncake. Terwijl je lekker aan het shoppen bent kan je ook genieten van een bakkie koffie en een lekker taartje. Kleding, tassen en sieraden vind je er genoeg. 

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: We Are Labels
Trendy items vind je bij de mooie winkel We Are Labels, maar ook voor de klassieke musthaves kan je hier terecht. Enne, ook heel belangrijk: de kleding is van goede kwaliteit. Zo kan je er weer goed tegenaan dit seizoen. 

Kledingwinkels vrouwen Amsterdam: Things I Like Things I Love
Bij Things I Like Things I Love vind je een mix van vintage, tweedehands, nieuwe kleding en customized items. Genoeg keuze dus. Ook kan je er hele leuke cadeautjes scoren voor je beste vriendinnen. 

Bron: shopperella.net, yourlittleblackbook | Beeld: iStock

Must reads 👀