Fashion

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: dit zijn de leukste winkels om te shoppen in Utrecht

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe garderobe. Ben jij helemaal klaar met je oude kledingitems van vorig jaar en toe aan iets nieuws? Plan dan een shoppingsessie met je beste vriendinnen. Maar waar naartoe? Wat dacht je van Utrecht. Hier heb je heel veel leuke kledingwinkels, dus grote kans dat je wel slaagt! 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht
Er zijn genoeg winkels in Utrecht. Zo vind je er de standaard kledingwinkels, zoals H&M, ZARA, Primark, Stradivarius, Bershka, Monki en Mango. Maar er zijn ook heel veel leuke winkeltjes die je vast en zeker nog niet kent. Lees je mee? 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: Col’ers
Aan de Nachtegaalstraat zit het boetiekje Col’ers. Je vindt hier heel veel mooie kleding, maar ook sieraden en tassen. Wedden dat jij en je vriendinnen hier heel goed slagen voor het nieuwe seizoen. 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: Leuk! By Cleo
Als je bij Col’ers bent geweest kan je ook direct langs Leuk! By Cleo. Dit boetiekje zit namelijk aan dezelfde straat. Ideaal! Bij dit leuke winkeltje hebben ze heel veel verschillende merken, zoals Selected Femme, YAYA en Gestuz. 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: VOLLERS 386
VOLLERS 386 zit aan de Oudegracht en je kan hier terecht voor kleding, maar ook voor interieurspulletjes. Hier kan je waarschijnlijk uren rondkijken naar alle mooie spulletjes en vast iets leuks scoren voor jezelf. 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: Daen’s
Even bijkomen van het shoppen? Dan ga je naar Daen’s aan de Korte Minrebroederstraat. Eerst lekker genieten van een kopje koffie en een snack en vervolgens kan je er ook nog shoppen. Win-win! 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: La Palmerie
Omschrijf jij jouw stijl altijd als Bohemian? Dan vind je La Palmerie helemaal fantastisch. Ze hebben er heel veel verschillende merken en als je er bent heb je het gevoel alsof je op Ibiza bent. 

Kledingwinkels vrouwen Utrecht: My Jewellery
Shop je altijd online bij My Jewellery, maar ben je nog nooit in één van de winkels geweest. Dan moet je dat zeker doen in Utrecht. Je shopt hier de leukste items voor het nieuwe seizoen. Inclusief sieraden natuurlijk. 

Beeld: iStock