Lifestyle

Deze smoezen gebruikten kandidaten om hun deelname aan Expeditie Robinson 2019 geheim te houden

Naast dat Expeditie Robinson bestaat uit overleven op een onbewoond eiland en het doen van zware proeven, begint het avontuur eigenlijk al thuis met de geheimhouding. Deelnemers mogen aan niemand vertellen wat ze gaan doen of hoe lang ze wegblijven, en dat levert hilarische smoezen op. 

Smoezen Expeditie Robison

Vanaf het moment dat je meedoet aan Expeditie Robinson, begint je geheimhoudingsplicht. Dit is voor iedere BN’er een uitdaging, want met bepaalde excuusjes val je meteen door de mand en er zijn natuurlijk meer mensen die op ze letten. Dus wat voor smoesjes hebben de expeditie leden dit jaar weer bedacht? 

In Expeditie Robinson Aftertalk zien we dat de 3FM-dj’s Eva Koreman en Frank van der Lende hun smoezen onthullen. Frank vertelt dat hij had bedacht om een pilot op te nemen voor 3 Op Reis voor een festivaleditie in Zuid-Amerika. Eva vindt dit een hele slechte smoes. “Wie gaat er nou als hij bij de radio werkt een pilot opnemen voor 3 Op Reis?” Zelf had Eva verteld dat ze naar Peru ging om daar de inca trail te lopen en een Ayahuasca Retreat te doen. “Iedereen die dacht oh ja die leipe Eva dat vindt ze helemaal top, en dat vind ik dus ook!” aldus Eva. Dat de Expeditie leden met dit soort gekke smoezen aankomen is dus niet zo gek. Smoesjes zoals “Mijn telefoon is kapot” werken nou eenmaal niet meer. Bekijk hieronder de hele video.

Ben jij benieuwd welke (hilarische) dingen Expeditie Robinson kandidaten probeerden mee te smokkelen naar het eiland? Dat lees je hier.

Watch on YouTube

 

View post on Instagram
 

 

Beeld: RTL