Fashion

Deze drie items moet ieder meisje in haar kast hebben

Het nieuwe seizoen is aangebroken, dus tijd voor een nieuwe garderobe. Er zijn weer heel veel trends gespot, maar er blijven altijd drie items die je gewoon in je kast moet hebben hangen. Enne, dit zijn ze: de spijkerbroek, een leren jas en natuurlijk de klassieke trenchcoat. Ontbreken deze klassiekers nog in je kast? No worries, want je shopt de leukste items hieronder.

1. De spijkerbroek
Een goede spijkerbroek is echt een musthave. Je kan er namelijk heel veel kanten mee op. Vind je het lastig om de perfecte jeans te scoren? In dit artikel geven we een aantal tips, zodat jij voortaan rondloopt in de perfecte spijkerbroek. Je shopt ze hieronder. 

 

 

2. Een leren jas
De leren jas is echt niet meer alleen voor de rock chicks onder ons. Het is een item die ook jarenlang meegaat en bij heel veel outfits past. Nog steeds opzoek naar een (faux) leren jas? Zoek niet verder, want dit zijn onze favorieten. 

 

3. De trenchcoat
Het is nog te warm voor je winterjas, maar echt te koud om zonder jas te deur uit te stappen. De trenchcoat is de perfecte jas voor nu. Hij is stijlvol, houdt je warm en staat gewoon fantastisch. Shop ‘m hier! 

 

Beeld: Gettyimages