Lifestyle

EOTB’s Harrie probeert in zijn nieuwe programma een maand lang geen seks te hebben

Voor wie dacht dat Harrie na Ex On The Beach heeft stilgezeten, heeft het mis. Hij is druk bezig met zijn eigen reality soap ‘Van het kamp naar de ring’, waarin we zijn dagelijks leven gaan volgen en hoe hij traint voor het Boxing Influencers event. Hoewel we Harrie voornamelijk gezien hebben als ‘dekhengst’ in EOTB, wil Harrie in dit programma een andere kant van zichzelf laten zien. 

Harrie: van het kamp naar de ring
Voor Harrie is het al weer even geleden dat hij in de ring stond, dus het is de vraag of hij zijn focus en fitheid op tijd terugkrijgt voor de wedstrijd. Maar dit betekent ook: de vrouwen weerstaan tijdens het trainingsproces. Harrie neemt zich voor om drie tot vier weken voor de wedstrijd geen seks te hebben en niet met vrouwen bezig te zijn. Maar zal dit lukken? Wij vroegen Harrie hoe ‘t zit en je leest zijn antwoord hieronder.
 

Vorige week was Girlscene’s Karlijn aanwezig de persdag van het nieuwe programma van EOTB-ster Harrie. In het programma, Harrie van het kamp naar de ring, gaat het niet over vrouwen maar over boksen. Het schijnt dat Harrie namelijk nog andere hobby’s heeft naast vrouwen versieren. In de nieuwe serie neemt Harrie je namelijk mee in zijn trainingsproces voor een amateur bokswedstrijd. Wij zagen alvast de eerste aflevering en vroegen na afloop natuurlijk Harrie het hemd van het lijf.

Zien we EOTB-kandidaten terug in Harrie: van het kamp naar de ring?
We gaan verschillende personages uit Ex On The Beach terugzien. In de eerste aflevering wordt Harrie voor een feestje in Vila Thalia geboekt samen met Jamie en Jameica, waarna ze de avond met zijn drietjes wel heel gezellig afsluiten in zijn hotelkamer. Gelukkig heeft Harrie nog wel even om al zijn voornemens waar te maken, 26 oktober is de wedstrijd #prayforHarrie. 

Word Harrie verliefd tijdens het programma Harrie: van het kamp naar de ring?
Na een losbandige Harrie gezien te hebben zei Harrie onlangs een interview dat we misschien wel een keer een verliefde Harrie gaan zien. “Tot nu toe nog niet, maar het programma is nog in volle gang”, vertelt Harrie. Vroeger had Harrie in ieder geval een hele eisenlijst waaraan zijn vriendin moest voldoen, nu niet meer. “Het maakt in principe allemaal niet meer uit, als het gewoon een lief meisje is en de klik is er dan is het goed”, zegt hij. Wel heeft hij momenteel een ander lijstje, maar die is er om bij te houden wie al zijn sekspartners zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Spike Nederland (@spiketvnl) op

Gaan we een andere kant van Harrie zien?
Harrie hoopt een andere kant van zichzelf te kunnen laten zien. “In Ex On The Beach ben ik vooral neergezet als losgeslagen dekhengst, en nu zie je hoe ik in het echte leven ook ben. Ik ben een familiemens en geef veel om mensen die goed voor me zijn”, zegt hij. Ook vertelt hij over zijn zachtaardige kant. “Als ik een vriendin heb bijvoorbeeld ben bijvoorbeeld de meest trouwe persoon die er bestaat”, zegt hij. 

Nooit meer seks of nooit meer boksen?
Als Harrie zou moeten kiezen tussen nooit meer seks of nooit meer boksen, kiest hij wel 100% voor nooit meer boksen. “Ik denk als ik twee maanden geen seks heb dat ik dood ga”, zegt Harrie. In het programma probeert Harrie om drie tot vier weken geen seks te hebben, maar hoe ‘m dat afgaat zien we pas in het programma.

De wedstrijd Boxing Influencers
Harrie heeft voor de komende tijd in ieder geval het volste vertrouwen in zichzelf: “Er is maar een king, dus dat gaan jullie in de ring ook zeker zien. Verliezen staat niet in mijn woordenboek.”

Harrie: van het kamp naar de ring  is vanaf vanavond te zien op Spike om 21.30 uur.