Fashion

Deze armbandjes met Amsterdamse herenhuisjes wil je hebben

Amsterdam-lover opgelet! Wat we nu hebben ontdekt, ga jij heel leuk vinden. Namelijk de sieraden van Resident Jewelry, die geïnspireerd zijn op de grachtenpanden in Amsterdam. Hebben jij en je bff nog geen vriendschapsarmband? Dan is dit het moment.

Voor de echte Amsterdam-lovers

De sieraden van Resident Jewelry zijn geïnspireerd op het verhaal van een Tsjechische goudsmid, die vanwege de oorlog in 1969 zijn geliefde Praag en sieradenwinkeltje moest inruilen voor het totaal onbekende Amsterdam. Toch viel hij opslag voor de stad en haar prachtige kanalen en grachtenpanden. Hij maakte juwelen van de herenhuisjes met als boodschap dat Amsterdam altijd als thuis zal voelen. Met die gedachte is Resident Jewelry opgericht, want we zijn allemaal residents van de wereld!

Gebaseerd op échte grachtenpanden

Wist je dat de sieraden van Resident Jewelry gebaseerd zijn op echt bestaande huizen? De huisjes aan je pols kun je in real life dus écht vinden in Amsterdam. Een kleine zoektocht en je hebt het zo gevonden. Bij aanschaf van jouw sieraad staat het adres van het huis er namelijk gewoon bij. Van Keizersgracht 407 tot Gravenstraat 18 tot Spuistraat 294 – je hebt diverse opties om aan je pols te dragen. 

Pak nu 10% korting!

Heb jij nog een origineel cadeau voor je bff, vader of vriendje nodig? Dan is dit het perfecte moment. Met onze Resident Jewellery kortingscode pakken Girlscene-lezeressen namelijk exclusief 10 procent korting op hun hele bestelling! Het is simpel, ga hier naar de website van Resident Jewelry en kies jouw cadeau uit. TIP: Haal er ook eentje voor jezelf en maak er een vriendschapsarmband van! Vervolgens krijg je met kortingscode 10%GIRLSCENE exclusief 10 procent korting op je bestelling. Yes!