Celebs

Betekent dit dat Temptation Island-deelnemers Orpheo en Liessinde uit elkaar zijn?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Noah Centineo heeft zijn baard geblondeerd en het ziet er bijzonder uit, meidengroep The Pussycat Dolls maken een comeback. Doutzen Kroes heeft nu ook haar eigen YouTube-kanaal en het lijkt erop dat Orpheo en Liessinde toch niet meer samen zijn. 

Doutzen Kroes heeft nu haar eigen YouTube-kanaal
Benieuwd hoe het leven er van Doutzen Kroes uitziet? Vanaf nu laat de Nederlandse topmodel meer zien uit haar leven, want ze is haar eigen YouTube-kanaal gestart. In Doutzen Diaries zien we iedere woensdag beelden van haar werk, maar ook van haar privéleven. Enne, haar dochtertje Myllena Mae schijnt echt de show te stelen in de video’s. Benieuwd naar de video’s? Je bekijkt ze hier.

Watch on YouTube

Betekent dit dat Orpheo en Liessinde uit elkaar zijn?
Heb je de aflevering afgelopen donderdag gezien? Het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS was daar en er was genoeg drama. Sommige koppels gingen uit elkaar en sommige koppels bleven verrassend genoeg samen. Zo ook het bijzondere koppel Orpheo en Liessinde. Maar, het lijkt er nu op dat de twee toch uit elkaar zijn. Sinds de aflevering van eergisteren volgen de twee elkaar niet meer op Instagram. Hmmm, dat is bijzonder! Heeft het toch te maken met Orpheo’s sneaky gedrag op het eiland?

temptation island liessinde
Noah Centineo heeft zijn baard geblondeerd 
Hottie Noah Centineo heeft zijn baard geblondeerd. Fans zijn in shock en wij ook. Hij gaat dus nu door het leven met bruine lokken en een blonde baard en dat ziet er heel bijzonder uit. Fans vinden het drie keer niks en laten we hopen dat het voor een nieuwe film is en deze blonde baard er heel snel af mag. 

View post on Twitter

Kendall Jenner heeft een hele nieuwe look
Kendall Jenner, normaal heel donker haar, werd op de catwalk van de show van Burberry in Londen ineens gespot met blond haar! Enne, het lijkt dit keer geen pruik. De Jenner werd vorig jaar ook al tijdens een show gespot met blonde lokken, maar toen was het een pruik. Nu lijkt het erop dat ze haar coupe heeft geblondeerd voor de show. We love it!

View post on Instagram
 

The Pussycat Dolls maken een comeback
Was jij vroeger ook groot fan van de meidengroep The Pussycat Dolls? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ook deze girls gaan een comeback maken. Tien jaar geleden gingen ze uit elkaar en volgens The Sun heeft Nicole Scherzinger veel geld gekregen om de groep weer bij elkaar te krijgen. Enne, ze zouden weer op tournee gaan én er komt nieuwe muziek. YAS!

Watch on YouTube

Bron: Cosmopolitan, RTL Boulevard, Glamour | Beeld: Expeditie Robinson