Lifestyle

Hier zijn ze: de Instagram-accounts van mannelijke kandidaten van Love Island seizoen 2

Aankomende maandag is het weer zover, dan start het nieuwe seizoen van Love Island. Elf singles uit Nederland en België reizen af naar een zonnige bestemming op zoek naar de liefde. Natuurlijk willen we weten wat voor ‘n vlees we in de kuip hebben en zijn daarom vast begonnen met stalken. Hierbij presenteren wij jullie alle Instagram-accounts van de mannelijke deelnemers van Love Island seizoen 2.

Instagram-accounts mannen van Love Island seizoen 2
De kandidaten van Love Island 2019 zijn inmiddels bekend. Nu willen we natuurlijk al een voorproefje, zodat we weten wat we komende maandag kunnen verwachten. Goed nieuws, Girlscene zet alvast de Instagram-accounts van alle Love Island-boys van dit seizoen voor jullie op een rijtje. 

1. Thijs
Dat Thijs sportief is aangelegd, kun je op zijn foto’s al zien #hellosixpack. Hij heeft dan ook tien jaar lang op professioneel niveau gevoetbald. Tegenwoordig is hij bezig met modellenwerk, maar ook vind je hem op de leukste feestjes. Het enige wat nog mist is een leuke dame in zijn leven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thijs Bouma – Love Island 🏝 (@thysonb) op

2. Ray
Ray is een echte romanticus, hij houdt ervan om vrouwen te verwennen. Als een van de jongste chefkoks van Amsterdam kan hij dan ook alle vrouwenharten veroveren met zijn kookkunsten. Toch heeft hij weinig tijd gehad voor de liefde en hoopt hij dit nu via Love Island te vinden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ray Drisdale – Love Island (@raydris) op

3. Daniël
Daniël staat zes dagen per week in de sportschool en dat kun je zeker weten zien. Hij komt geen aandacht te kort en veel vrouwen enkomen dan ook naar hem toe voor trainingadvies. Hij is een echte levensgenieter en wil dit graag samen delen met een leuk meisje, die hij als een prinses wil behandelen. 

4. Luca
Luca is half Italiaans en half Turks. Hij werkt in een Italiaans restaurant als barman. Vrouwen die bij hem aan de bar komen vallen voor zijn brede lach en zwoele blik. Hij is opzoek naar een meisje die hij met trots aan zijn ouders kan voorstellen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @lucaoderin op

5. Mac
Mac is een ambitieuze en perfectionistische jongen, dit is terug te zien aan de manier waarop hij achter vrouwen aan gaat. Volgens hem ontkomt geen enkele dame aan de ‘Mac Attack’. Het liefst wil hij een meisje waarmee hij samen de wereld over kan reizen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MAC MCADAM / MAC6PACK (@macmcadam1) op

6. Ziggy
Ziggy is een verzorgde en opvallende verschijning wiens haar altijd goed zit. Daarnaast houdt hij enorm van zijn auto en motor. Het liefst vindt hij op Love Island een meisje die hij achter op zijn motor mee kan nemen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ziggy Martin (@ziggymartin_) op