News

Deze actrice speelt een bijzondere gastrol in Riverdale als eerbetoon Luke Perry

Als echte Riverdale-fan weet je dat het bijna zover is: Riverdale seizoen 4. Hoewel we niet kunnen wachten tot het vierde seizoen op Netflix staat, hebben we ook dubbele gevoelens. Dit is namelijk ook het eerste seizoen zonder Luke Perry (Fred Andrews in de serie), die eerder dit jaar overleed. De makers van de serie zijn druk bezig met een eerbetoon aan Luke Perry in seizoen 4 en hebben een bekende actrice gevraagd voor een bijzondere gastrol in Riverdale als eerbetoon Luke Perry.

Riverdale seizoen 4 zonder Luke Perry
In maart kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Luke Perry (de vader van Archie in de serie) is overleden. Fans vroegen zich af hoe het nu verder ging met Riverdale. Sowieso kunnen we de moeder van Archie vaker verwachten in de serie. Aan het einde van seizoen drie zagen we al dat Archie’s moeder terugkwam, omdat zijn vader op reis was. Grote kans dat we haar in het nieuwe seizoen dus vaker gaan zien. KJ Apa liet eerder ook al weten dat Molly meer in het leven van Archie zal zijn, maar dat het wel aan de beschikbaarheid van de acteurs ligt. 

Eerbetoon Riverdale seizoen 4
Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, liet weten dat Fred Andrews niet voor eeuwig op zakenreis zal zijn. In een interview vertelde hij dat ze niet te gehaast om wilden gaan met de dood van acteur Luke Perry. Ook liet Roberto weten dat de dood van Archie’s vader een belangrijke rol gaat spelen in het leven van Archie in seizoen vier. 

De start van Riverdale seizoen 4 is bijna hier en dit moest volgens de producent, Roberto Aguirre-Sacasa, zo speciaal mogelijk worden. Ze hebben daarom Shannen Doherty gevraagd voor een gastrol. Shannen leerde Luke kennen op de set van Beverly Hills, 90210. ”Ze las het script en zei gelijk ja. Het gaat veel indruk maken”, zei de producer tijdens een persconferentie. De actrice plaastste een tijd geleden deze foto op Instagram met de tekst: ”I am deeply honored to pay tribute to Luke on Riverdale. The care in which this show takes in honoring his memory is beautiful. He is missed. Today. Tomorrow. Forever.”

Lees hier wanneer Riverdale seizoen 4 op Netflix staat.

View post on Instagram
 

Luke Perry en Shannen Dohery in 1992 bij de18th Annual People’s Choice Awards.

eerbetoon luke perry riverdale

Beeld: Getty Images