News

Monica Geuze: ”Ik zie mezelf niet nog super lang video’s maken”

Naast dat Monica Geuze druk bezig is met YouTube, interviewt ze ook regelmatig verschillende gasten voor haar podcast over allerlei soorten onderwerpen, van liefde tot de toekomst. In één van haar laatste podcasts interviewt Monica de populaire rapper Snelle. Terwijl ze hem een vraag stelt over zijn toekomstplannen, stelt hij dezelfde vraag terug. Hierbij komt ze met een onverwacht antwoord over haar YouTube-carrière

Ik zie mezelf niet nog super lang video’s maken”
In Monica’s Podcast interviewt Monica verschillende gasten. Tijdens haar interview met rapper Snelle gaat het over toekomstplannen. Snelle vertelt over zijn toekomst, maar ook Monica praat over haar eigen toekomstplannen en doet een bijzondere uitspraak die veel fans niet zagen aankomen. Aan het einde van de podcast geeft ze aan dat ze zichzelf niet heel lang nog ziet vloggen. Huh?! Ja, eigenlijk lijkt het erop dat ze meer ambitie heeft om de zakenwereld in te gaan. Ze geeft namelijk aan jonge ondernemers dat ze jonge ondernemers wil helpen met start-ups.

Monica’s plannen
Naast deze onverwachte turn in haar toekomstige carrière, wil ze ook graag doorgaan met de sieradenlijn MEAUXMEAUX die ze samen met haar beste vriendin Danique runt. Het komt er dus op neer dat Mo veel andere plannen heeft voor de toekomst. “Ik zie mezelf niet nog superlang video’s maken. Op een gegeven moment is dat iets wat steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, omdat je andere dingen wil doen”, zegt ze in haar podcast. 

Luister de hele podcast hieronder:

Beeld: Getty Images