Winnen

Zo scoor jij deze toffe limited edition McDonald’s-items (+WIN!)

Fastfood bestellen? Grote kans dat jullie eindigen bij McDonald’s. Lekker voor de tv met je lover of vriendinnen en samen met een BigMac en een grote box kipnuggets. We are lovin’ it. Het enige wat je nog nodig hebt is je joggingbroek of fluffy sokken. Hier bedacht McDonald’s iets op: ze geven namelijk alleen 19 september deze items weg, zodat jij straks in McDonald’s-stijl op de bank zit.

Global McDelivery Day​
Op donderdag 19 sepember is het weer Global McDelivery Day en deze keer lanceert McDonald’s een limited edition (en absolute musthave) kledingcollectie. Dit jaar is het een ‘Night In Collection’ waarmee je geheel in stijl een lekker avondje thuis doorbrengt.

De collectie bestaat uit een oversized sweatshirt, een Fry Icon T-shirt, Sesame Seed fuzzy socks en onze favoriet: de sloffen. Iedereen die op 19 september vanaf 8:00 uur een McDelivery-bestelling via Uber Eats* van minimaal €20 doet, maakt – zolang de voorraad strekt – kans op zo’n geweldig item uit de McDelivery Night In Collection! Hoe cool is dat? De producten zijn alleen op die dag verkrijgbaar zijn en gaan waarschijn héél hard. Op = op.

 

mcdonalds items

De winactie
Iedereen maakt kans op de McDonald’s premium musthave collectie door op 19 september een Mc-delivery bestelling te doen via, maar natuurlijk hebben wij voor alle jullie Girlscene -lezeressen een extra verassing: wij mogen namelijk alle items één keer weggeven. Hoe tof is dat? 

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in welke én waarom jij één van deze McMusthaves moet winnen. Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

{@module=postContest id=”765″}

Beeld: Unsplash