Films & Series

Dit weten we tot nu toe over Élite seizoen 3

Het tweede seizoen van Élite staat nog maar net op Netflix, maar als grote fan heb jij alle afleveringen van het nieuwe seizoen waarschijnlijk al in no time gebingewatched. Een tijdje terug lieten we je al weten dat er een derde seizoen van de Spaanse serie aankomt. YAS! Benieuwd wat er allemaal te wachten staat in Élite seizoen 3? Lees dan maar snel verder. 

Groot fan van series als Gossip Girl? Zet de serie Élite dan maar op je lijstje (mocht je hem nog niet gezien hebben). De Spaanse Netflix-serie heeft tot nu toe twee seizoenen, maar er is al gezegd dat er ook een derde seizoen komt. Benieuwd wat we allemaal kunnen verwachten in Élite seizoen 3? We zetten het voor je op een rij.

LET OP: SPOILERS!

elite seizoen 3
Élite seizoen 3: wanneer kunnen we seizoen 3 verwachten
Het is nog maar net bekend gemaakt dat er een seizoen 3 komt van de Spaanse serie. Wanneer het nieuwe seizoen dus op Netflix staat is nog niet bekend. Grote kans dat we hem, net als seizoen 1 en 2, volgend jaar in september of oktober kunnen verwachten. 

Élite seizoen 3: de cast
Wie komen er terug voor Élite seizoen 3? Op de première van Élite seizoen 2 zien we heel veel oude bekenden en die kan je ook zeker weer verwachten in seizoen drie. Samen met de nieuwe castleden Cayetana (Georgina Amoros), Rebeca (Claudia Salas) en Valerio (Jorge Lopez). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Élite seizoen 3: verhaallijn
We weten wie de moordenaar is, Polo, en hij keert terug naar Las Encinas aan het einde van seizoen 2. Het zal ons dus niks verbazen als seizoen 3 voornamelijk gaat over de studenten ervoor zorgen dat ze rechtigheid krijgen en Polo naar de rechtbank slepen. Spannend!

Élite seizoen 3: waar te zien
Net zoals de eerste twee seizoenen van de Spaanse serie, zal Élite seizoen 3 ook weer te zien zien op Netflix. Heb je de eerste twee seizoenen nog niet gezien? Begin dan maar vast met bingewatchen meid, want je wil het écht niet missen.

Bron: Oprahmag.com | Beeld: Netflix