Celebs

Ex On The Beach’ Harrie heeft trio gehad met 2 andere deelnemers

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze 13 Reasons Why-acteur gaat zéér waarschijnlijk in Disney’s The Little Mermaid spelen, Justin Bieber vertelt over zijn jeugd en drugsverleden, deze twee Temptation Island-deelnemers zijn samen gespot op vakantie en Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels is in een video open over zijn kinderwens. 

Deze 13 Reasons Why-acteur gaat zéér waarschijnlijk in Disney’s The Little Mermaid
Disney is lekker bezig en brengt allemaal oude Disney-films weer tot leven. Ook The Little Mermaid gaat een remake krijgen en er wordt al flink gespeculeerd wie Prins Eric gaat spelen. Eerst leek het erop dat het Harry Styles ging worden, maar hij wees het af. 13 Reasons Why-acteur Christian Navarro hoorde dat en deed via Twitter ‘auditie’ voor de rol van Prins Eric. Enne, het heeft gewerkt, want Disney wil namelijk zien of Christian geschikt is voor de rol. Wij vinden van wel!

View post on Twitter

Ex On The Beach’ Harrie heeft trio gehad met 2 andere deelnemers
We moeten al een tijdje zonder Ex On The Beach, maar gelukkig krijgen we nog steeds genoeg juicy stuff over de deelnemers te horen. Zo heeft Harrie namelijk aan Shownieuws vertelt wat er ná de opnames van Ex On The Beach: Double Dutch. Hij is namelijk het bed in gedoken met twee dames, EOTBDD-deelnemers Jamecia en Jamy. Na een boeking zijn ze met z’n drieën het bed van een hotelkamer ingedoken, want Harrie vond dat hij iets goed te maken had. Oeh la la! 

Justin Bieber vertelt over zijn jeugd en drugsverleden
Justin Bieber werd natuurlijk op zijn dertiende ontdekt en ineens hield iedereen van hem. In een Instagram-post vertelt de zanger over die periode in zijn jeugd. Ook schrijft hij dat hij vanaf zijn negentiende harddrugs begon te gebruiken en daarmee al zijn relaties kapot maakte. Gelukkig heeft hij nu zijn vrouw Hailey Bieber, die hem altijd en overal bij steunt. 

View post on Instagram
 

Deze twee Temptation Island VIPS-deelnemers zijn samen gespot op vakantie
We kunnen alweer een paar weken genieten van Temptation Island VIPS en het lijkt niet goed te gaan tussen de koppels. Zo zijn Yasmine en Thomas al uit elkaar en ziet het er ook niet echt uit positief uit voor andere koppels. Zo ook die van Damian en Shirley. Het lijkt er nu namelijk op dat de twee niet meer samen zijn, want Shirley is samen met verleider Daan op vakantie. Er zijn namelijk foto’s te zien op Instagram Stories van de twee (niet samen), op hetzelfde balkon met dezelfde handdoeken. We houden je op de hoogte!

View post on Instagram
 

Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels vertelt open over kinderwens
Kaj Gorgels is lekker bezig. Hij presenteert Temptation Island VIPS én nu ook Expeditie Robinson. En hij is happy in love met Jessie Jazz. In een Q&A op haar YouTube-kanaal beantwoorden de twee vragen van hun volgers en praten ze ook over kinderen. Enne, de twee willen heel graag kinderen. Ze praten er zelfs regelmatig over en hebben ook al de perfecte naam gevonden. Als het aan Kaj ligt worden ze binnen nu en twee jaar papa en mama, maar Jessie Jazz wacht liever nog iets langer. 

Watch on YouTube

Bron: Glamour, RTL Boulvard, Cosmopolitan | Beeld: EOTB