News

Zo gaat het nu met Temptation Island’s Milou

Je kent haar vast nog wel: ‘Ons Milou’. Ze deed twee seizoenen geleden mee aan Temptation Island met haar inmiddels ex-vriendje Heikki. Twee maanden gingen de twee officieel uit elkaar. Met Milou zelf gaat het op dit moment minder goed, want met deze zomerse temperaturen ligt ze ziek op de bank. 

Zo gaat het nu met Milou van Agtmael

Op Instagram gaf Milou een update over haar gezondheidstoestand. “Jullie zullen vast denken: wat doet ze nou al een paar dagen met een deken op de bank terwijl het buiten 30 graden is? Ik kreeg heel erg last van mijn keel en 39 graden koorts. Coronatest gedaan, was gelukkig negatief. Nu zijn mijn amandelen ontstoken. Heb een antibioticakuur gekregen, maar die slaat nog niet goed aan.”

“Sinds gisteren begon ik ook bloed te braken. Vanochtend dus naar de huisarts gegaan, die heeft me gelijk doorgestuurd naar de spoedeisende hulp. Ontstekingswaardes waren hoog. Hopelijk alleen door mijn amandelen. Maar ze konden geen bloeding in mijn maag vinden, dus dat is positief.” Aan RTL Boulevard laat Milou weten dat het nu gelukkig een stuk beter met haar gaat. “Ik had hoge koorts en mega veel pijn in m’n maag. Mijn amandelen waren zodanig ontstoken dat het bloed voortdurend naar mijn maag liep. Het was even flink schrikken. Maar het gaat gelukkig een stuk beter.” Wij wensen Milou heel veel sterkte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael) op

Beeld: Instagram | Bron: LoveReality