Fashion

Dit zijn de 7 herfst essentials die je in je kledingkast moet hebben

Voor je het weet is het weer herfst. Dan kunnen de zomerjurkjes weer de kast in en wordt het tijd voor warmere truien. Om je alvast goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen hebben we voor je uitgezocht welke herfst essentials je dit jaar in je kledingkast moet hebben. Kijk je mee? 

1. Cropped vest
Komend seizoen gaan we de cropped vestjes heel veel zien. Heel erg leuk om te combineren met een high waisted jeans bijvoorbeeld of op een hoge rok. 

 

2. Blazer met riem
Zeg maar dag tegen de oversized blazers, want het wordt nu tijd voor blazers met een riem. Laat je prachtige curves dit jaar maar goed zien. 

 

3. High Rise Straight Jeans
We gaan terug naar de 90’s en een High Rise Straight Jeans mag zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Stoer met een dad sneaker of ga voor een enkellaarsje eronder. 

 

4. Tie Dye T-shirt
Tie Dye was deze zomer hot en dat blijft het komende seizoen ook nog steeds de trend en dus echt een musthave. 

 

 

5. Een mini handtas
Je krijgt er niet alles in mee, maar de mini handtas ga je wel veel zien. Het is misschien niet heel praktisch, maar staat wel leuk bij je outfit. 

 

6. Een cape
We gaan dit seizoen heel veel super hero’s zien, want de cape is zeker ook een essential voor de herfst. Zo blijf je (fashionable) warm. 

 

7. Satijnen broek
Deze zomer zagen we de satijnen midi skirt al veel voorbij komen, maar in de herfst gaat de satijnentrend gewoon door. Een satijnen broek mag zeker niet ontbreken. 

 

 

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: GettyImages

Must reads 👀