Films & Series

Dit weten we tot nu toe over de Gossip Girl reboot

Hey Upper East Siders! Je hebt het geweldige nieuws vast en zeker al voorbij zien komen: er komt een Gossip Girl reboot. Heb jij het leventje van de Upper East Siders ook zo gemist? Dan praten we je graag bij over de reboot, want er zijn al een aantal details bekend over de nieuwe serie. 

Gossip Girl reboot
Er werd al vaker gesproken over een Gossip Girl reboot, maar nu is het officieel: er komt echt een vervolg op de serie. YAS! Benieuwd waar de nieuwe Gossip Girl serie over gaat? Dit weten we tot nu toe over de Gossip Girl reboot. 

Nieuw verhaal
De Gossip Girl reboot krijgt ofcourse een nieuw verhaal. Het vervolg speelt zich af acht jaar nadat de Gossip Girl website offline ging (en we er dus achterkwamen wie Gossip Girl was). Een nieuwe generatie van de New York privéschool krijgen te maken met een nieuwe Gossip Girl. Enne, door de social media van nu gaat dat er allemaal iets anders aan toe. Klinkt goed, toch?!

via GIPHY

10 afleveringen
Goed nieuws, want HBO heeft aangekondigd dat de Gossip Girl reboot maar liefst 10 afleveringen krijgt. De afleveringen zijn bedoeld voor de HBO Max streaming platform die eraan gaat komen. Hopelijk kunnen we de serie ook in Nederland gaan bingewatchen!

via GIPHY

Cast
Komen Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Penn Badgeley en Chace Crawford terug? Dat is jammer genoeg nog onduidelijk. Blake en Leighton hebben in het verleden wel gezegd dat ze ervoor openstaan. Chace Crawford (hottie Nate in de serie) heeft laten weten dat hij heel graag terug wil komen in de Gossip Girl reboot. Ed en Penn zijn jammer genoeg niet zo enthousiast, maar hopelijk draaien ze nog bij! 

Update: Yay! Chace Crawford kruipt weer in de rol van Nate Archibald. Kunnen we straks weer lekker wegzwijmelen als we hem op de buis zien

via GIPHY

Kristen Bell keert terug als de stem van Gossip Girl in de nieuwe reboot
Hey Upper East Siders! Ook de stem die we gewend zijn uit Gossip Girl komt terug in de reboot! Kirsten Bell sprak alle teksten in die je hoorde aan het begin en het einde van een aflevering van Gossip Girl en ook in de reboot keert deze stem dus terug. XOXO, Gossip Girl.

via GIPHY

Wanneer kunnen we de Gossip Girl reboot zien
Wanneer de Gossip Girl reboot gaat beginnen is nog onduidelijk/ We weten alleen dat de serie ergens in 2020 op HBO Max zal verschijnen.

Bron: Elle.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀