Celebs

Zo werd NikkieTutorials ten huwelijk gevraagd

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: zo werd NikkieTutorials ten huwelijk gevraagd, EOTB-deelnemer Harrie vertelt hoeveel bedpartners hij heeft gehad, Liam Hemsworth reageert op de breuk met Miley Cyrus en de zusjes Gigi Hadid en Bella Hadid zijn beroofd op vakantie. 

Zo werd NikkieTutorials ten huwelijk gevraagd
NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager, gaat trouwen en dat liet ze vorige week weten met een Instagram-foto van haar prachtige ring. Hoe haar verloofde haar ten huwelijk vroeg? Dat vertelde ze in haar nieuwe video op YouTube. De twee waren op vakantie in Italië toen het gebeurde. Ze liepen naar een restaurant toen Dylan (de verloofde van Nikkie) vroeg of ze wat uit haar tas wilde pakken. Toen ze zich omdraaide zat hij daar op zijn knieën en vroeg hij: “Wil je mijn vrouw zijn?” Zo romantisch! Benieuwd naar de hele video? Check ‘m hieronder. 

EOTB-deelnemer Harrie vertelt hoeveel bedpartner hij heeft gehad
Dat EOTB-deelnemer Harrie het bed met veel vrouwen deelt is wel duidelijk na zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. Maar hoeveel precies? Dat liet hij weten aan Shownieuws en nee, het zijn er geen tien. Harrie vertelt dat het om honderden bedpartners gaat, maar dat hij de tel kwijt is. Hij vindt dat je wel een beetje moet hebben geleefd: “Later kan je altijd nog een serieuze kant op gaan, ja toch?” 


Liam Hemsworth reageert op de breuk met Miley Cyrus
Begin deze week kwam het heftige nieuws naar buiten: Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn uit elkaar… En dat terwijl ze nog maar een paar maanden getrouwd zijn. Miley Cyrus lijkt het al weer gezellig te hebben met Kaitlynn Carter, de ex-vrouw van Brody Jenner, en Liam Hemsworth reageert nu ook op de breuk. Op Instagram schrijft Liam: “Hi iedereen, hier even een kort berichtje om te laten weten dat Miley en ik kort geleden uit elkaar zijn gegaan. Ik wens haar alle gezondheid en geluk toe in de toekomst. Dit is een privékwestie en ik heb nog niks, en zal ook niks hierover zeggen tegen de media. Alle quotes die je eventueel voorbij ziet komen, zijn nep. Peace and love.” 

Zusjes Gigi Hadid en Bella Hadid zijn beroofd op vakantie
De twee zusjes Hadid zijn op vakantie in Griekenland voor een verjaardag van een andere zus. Terwijl ze lekker op stap waren, is er ingebroken in hun villa… De vader van Gigi en Bella zegt: “Gelukkig is er niemand gewond geraakt.” De zusjes zijn wel direct naar huis gegaan na de inbraak. De inbrekers hebben onder andere juwelen, kleding, tassen en zonnebrillen gestolen uit de villa. We wensen de zusjes Hadid heel veel sterkte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress