News

Alles over het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model 2019

Voor liefhebbers van het modellenprogramma Holland’s Next Top Model hebben we goed nieuws, want er komt een nieuw seizoen aan. Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker staan weer klaar en gaan op zoek naar Holland’s Next Top Model 2019. Wanneer het op televisie komt? Dat lees je hier.

Holland’s Next Top Model 2019 op televisie
Nog heel even geduld! Op maandag 2 september start het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Je kunt het programma zien bij Videoland en op RTL 5. Ook dit jaar presenteert Anna Nooshin het programma en staan haar collega’s fotograaf Nigel Barker en model Kim Feenstra haar bij. Daarnaast zijn er ook nog andere BN’ers die hun steentje bijdragen aan de show, waaronder: Nikkie Plessen, Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers.

De kandidaten van Holland’s Next Top Model 2019
Check hier alvast de teaser mét de kandidaten die dit jaar meedoen aan Holland’s Next Top Model 2019.

View post on Instagram
 

Twist
Dit jaar het seizoen ook een twist, de modellen worden namelijk verdeeld over twee huizen. Zij weten tijdens de opnames niet dat er nog een ander huis is met modellen. Tegen het eind van het programma wordt dit pas aan de deelnemers bekendgemaakt. Spannend!

View post on Instagram