News

EOTB’s Harrie krijgt een eigen realityserie

Als je Ex On The Beach Double Dutch: All Stars hebt gezien, dan ben je ‘dekhengst’ Harrie vast nog niet vergeten. Hij deelde met bijna alle dames in de villa het bed en kwam er nog mee weg ook. Mis je Harrie stiekem ook? Niet getreurd, want Harrie komt terug met zijn eigen realityserie.

EOTB’s Harrie krijgt een eigen realityserie
Drama, drama en nog eens drama. Daar zorgde Harrie voor tijdens Ex On The Beach en de kijkers begrepen er niets van. Toch missen we het programma en Harrie wel een beetje… Maar gelukkig hebben we goed nieuws: Harrie komt met zijn eigen realityserie. Ja, je leest het goed. De koning van de villa is binnenkort back on television. Het schijnt dat Harrie namelijk nog andere hobby’s heeft naast vrouwen versieren. In de nieuwe serie neemt Harrie je namelijk mee in zijn trainingsproces voor een amateur bokswedstrijd.

Harrie: van het kamp naar de ring​
Het programma heet dan ook ‘Harrie: van het kamp naar de ring’. Tijdens het programma bereidt Harrie zich samen met Nieky Holzken voor op de wedstrijd. Daarnaast zie je ook zijn familie en laat hij het leven op een woonwagenkamp zien.

Harrie: van het kamp naar de ring is vanaf maandag 23 september wekelijks te zien om 21:30 uur op Spike.

Pssst… Heb jij al een nieuwe schoolagenda? Hier onze favorieten: