Films & Series

Netflix films: Secret Obsession

Heb je de Netflix-serie You in no time gebingewatcht en kan je echt niet wachten op het nieuwe seizoen? Dan hebben wij hier dé tip voor jou: kijk met je vriendinnen of je lover de Netflix-film Secret Obsession. In deze nieuwe film zit een hoog stalker gehalte à la de serie You. Pak de popcorn er maar bij. 

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor dit weekend: de spannende film Secret Obsession. Dé film voor alle fans van de serie You. 

Secret Obsession
De film gaat over de net getrouwde Jennifer. Ze krijgt een heftig ongeluk, komt in het ziekenhuis terecht en weet helemaal niks meer. Ze is alles van haar verleden vergeten en weet ook niet wat er is gebeurd bij het ongeluk. Ze wordt geholpen door haar man Russell, maar is hij wel wie hij zegt dat hij is? 

Jep je snapt het, dit is een hele spannende film en als echte fan van de serie You moet je deze gezien hebben. Ook leuk om te weten: Jennifer wordt gespeeld door Brenda Song (je weet wel, van de serie The Suite Life of Zack and Cody met de broertjes Sprouse) en Russell wordt gespeeld door Mike Vogel, die je kan kennen van de serie Under the Dome. Nieuwsgierig? Check hieronder alvast de trailer van Secret Obsession. 

Beeld: iStock