Fashion

Dit waren de mooiste looks van BN’ers bij de première van The Lion King

Gisteren was de Nederlandse première van The Lion King. De rode (eh gele) loper lag uit voor Pathé Tuschinski en de BN’ers stroomden binnen om de remake van Disney’s The Lion King als allereerste in Nederland te zien. Girlscene was uiteraard ook van de partij en wij hebben speciaal voor jullie de mooiste looks vastgelegd. Kijk je mee?  

The Lion King première
Gisteren was een dag waar we al een flinke tijd naar uit keken: de Nederlandse première van Disney’s The Lion King. Wij hadden geluk, want Girlscene aanwezig om voor jullie verslag te doen. Om 19:30 ging de rode gele loper uit voor Pathé Tuschinksi in Amsterdam, waarna de BN’ers zich verzamelden voor hun entree. Om alvast in de sfeer te komen hierbij nog even één keer de trailer:

Watch on YouTube

Dresscode: Touch of Africa
Natuurlijk hoort bij een gala première een dresscode en voor deze speciale avond was de dresscode ‘Gala with a touch of Africa’. Kijken jullie mee naar de looks?

Ps: Check nu de stories op Girlscene’s Instagram waarbij speciale gasten voor jullie een berichtje hebben achter gelaten.

premiere lion king

carolina dijkhuizen lion king premiere

Carolina Dijkhuizen
Eén van de tofste outfits van de avond droeg Carolina Dijkhuizen. Wist je trouwens dat zij een tijd geleden de rol van Nala in de musical The Lion King speelde?

jamie li lion king premiere

Jamie Li
Jamie Li bezocht de première samen met Alain. Haar ‘Touch of Africa’ hebben we niet kunnen ontdekken, maar eerlijk is eerlijk: deze jurk (van ASOS) staat haar top.

mascha feoktistova premiere lion king

Gregor Van Vlierden en Mascha Feoktistova
Ook Mascha (van Beautygloss) zag samen met haar man Gregor als een van de eersten in Nederland The Lion King. Na afloop liet ze aan haar volgers weten: ”Gisteren 5x gehuild bij de Lion King film, echt een aanrader, zoooooo mooi”.

pip pellens lion king premiere

Pim Wessels & Pip Pellens
Pip Pellens ging over de gele loper samen met haar lover Pim. Pip heeft de dresscode goed begrepen en wat staat het haar goed.

dionne slagter premiere lion king

Dionne Slagter en Ferrie de Ruiter
Dionne (onnedi) koos voor een rok met panterprint en maakte haar look stoor met een bikerjacket.

dionne slagter ferry de ruiter premiere lion king

Kim Feenstra en Stanley Tailor
Kim Feenstra ging voor een klassieke black dress, dat is natuurlijk altijd goed. 

The Lion King in de bioscoop
Uiteraard mocht Girlscene ook de film zien en als je nog geen bioscooptickets hebt gekocht doe dit dan nu, want deze film wil je zien. The Lion King draait vanaf morgen (17 juli) in de bioscoop. Go, go, go!

Beeld: Girlscene & Brunopress

Must reads 👀